Wedstrijdverslag Blokkers F5 – LSVV F4

Geplaatst op zondag, 24 april 2016 |

De dag dat we kampioen konden worden bij De Blokkers. Bij aankomst hing er een grote zwarte wolk boven het veld. Die kon voor ons of voor de tegenstander zijn.
Toen we net op het veld stonden kregen we we een fikse hagelbui op ons hoofd. Maar daar laten we ons natuurlijk niet uit het veld slaan.

Het begin ging heel stroef, en werd niet goed aangevallen en ook vrij weinig overgespeeld. Daardoor kreeg De Blokkers alle ruimte om te voetballen. Ook waren zij in de duels een stuk fysieker, en daar hadden we heel veel moeite mee.
De verdiende goal van de tegenstander liet door het mindere verdedigen ook niet lang op zich wachten. Je zou zeggen dat er dan misschien een knop omging, maar niets was minder waar. De 2e goal kwam er ook nog doordat we niet met onze man meeliepen en er uiteindelijk 3 vrijstonden. Dani was kansloos.
De aanvallen van ons waren erg schaars.
Nadat Sem werd neergelegd kregen we een vrije trap op een metertje of 10 van het doel. Sem nam deze zelf en scoorde in de korte hoek.
2-1 was ook meteen de ruststand.

In de rust alleen maar kunnen zeggen dat ze wat scherper in de duels moesten zijn en wat beter moesten overspelen.

In de 2e helft veranderde er vrij weinig aan het spelbeeld. Het enige was dat de tegenstander nog iets fysieker ging spelen. Gijs die door de laatste man aan zijn arm werd vastgehouden en daardoor niet op snelheid door kon. De goed fluitende scheids wou wel fluiten maar liet dit nog doorgaan.
Uiteindelijk werd er niet meer gescoord.

Helaas verloren van een sterker spelende tegenstander. Dit is onze 1e verlies partij. En nog steeds niets aan de hand.

Penalty’s gingen gelijk op.

Volgende week uit tegen De Blokkers F7. Daar hebben we aan een gelijkspel genoeg. 🏆

Komt goed jongens. 👍

Mike