VERSLAG : FC DEN HELDER 1 – LSVV 1 !

Geplaatst op dinsdag, 26 april 2016 |

SAMSUNG CSC

IJzige stilte in de LSVV-kleedkamer afgelopen zondagmiddag op sportpark de Streepjesberg na afloop van de competitiewedstrijd tegen FC Den Helder…ongeloof en teleurstelling bij een ieder…Hoe kon het nu gebeuren dat een 0-1 voorsprong in het laatste kwartier uit handen werd gegeven en dat onze tegenstander zelfs met 3 wedstrijdpunten in de tas de eigen kleedkamer kon opzoeken ?? Niet eens door prachtig uitgespeelde kansen maar door 2 kadootjes van ons…

 

Na een aftastend begin kwamen we in de loop van de 1e helft beter in ons spel op het hobbelige veld en was het wachten op een doelpunt van ons. Nadat een aantal kansen waren gemist, was het Danny Konijn die met een listig schot doelman Kistenmacher in de korte hoek wist te verschalken. De thuisclub was aangeslagen en wij kregen opnieuw grote mogelijkheden om de score uit te bereiden maar de bal wilde er niet in..

Na de thee kregen we al snel een waarschuwing van FC Den Helder maar Dave redde bekwaam op een schot van Huisman. Danny Konijn kreeg nog een grote mogelijkheid om een 2e doelpunt te scoren maar het was opnieuw doelman Kistenmacher die zijn kopbal onschadelijk wist te maken. De ruimtes op het veld werden groter en het was de thuisclub die voelde dat er wat te halen viel zonder dat het tot kansen leidde. Een klein kwartier voor tijd verdween echter een cornerbal van de ploeg van trainer Ron van der Gracht via een LSVV-been achter Dave. 1-1 en het leed werd nog groter toen vlak voor tijd een ingooi door ons werd weggewerkt maar pardoes voor de voeten van Den Helder-invaller Dennis de Wit viel die direct uithaalde: 2-1 ! Einde wedstrijd. Wat een dreun….

 

Hieronder nog de link naar de website van FC Den Helder voor een kort verslag en foto’s van bovengenoemde wedstrijd.

http://www.fcdenhelder.nl/

 

A.s. zondag wacht ons de uitwedstrijd in en tegen Velsen 1 , welke ploeg afgelopen zondag ook verloor en inmiddels op een 4e stek op de ranglijst is terug te vinden maar wel in het bezit is van de 1e periodetitel.

Een uitgebreide voorbeschouwing is vanaf donderdag weer op de LSVV-site te lezen.

Sem

SAMSUNG CSC

 

IMG_0426