F8 terug van weggeweest

Geplaatst op zondag, 24 april 2016 |

De trouwe volgers van de F8 zullen de verslagen van de laatste wedstrijden gemist hebben, excuses daarvoor. Afgelopen zaterdag mochten we voor de 2e keer dit seizoen aantreden tegen de Rijp wat een 6 punten wedstrijd was. Of aanhaken in de subtop of afvallen en een roemloos seizoen spelen verder. Nu hebben wij het ook de afgelopen periode wisselende resultaten behaald. Na een knappe 2-0 thuiszege op Egmondia (de nummer 1) en winst op Koedijk werd vervolgens van St. Adelbert met grote cijfers verloren. Ook Dynamo werd nipt verloren tijdens een avondwedstrijd. In de laatste seconden van de wedstrijd werd de kans op gelijkmaker gemist waardoor we met lege handen stonden. Vervolgens herstelden we ons goed tegen Reigerboys (6-1 winst) maar werd er van Uitgeest verloren afgelopen week. Al met al dus wisselende resultaten en geen kampioenschap voor de F8 in het verschiet. Nu de wedstrijd tegen de Rijp. Met de volledig herstelde Miqel en een met krukken lopende coach werd er afgetrapt tegen de rijp. De eerste helft ging gelijk op maar het spel speelden zich met name af op het middenveld en niet veel kansen voor beide doelen. Toch wist de Rijp voor rust de 0-1 binnen te schieten. Na rust ging het beter met de F8, we kregen een overwicht en de doelpunten konden niet uitblijven…Het duurder uiteindelijk tot een minuut of 7 voor tijd. Eindelijk werd een gaatje gevonden in de Rijper defensie en wist Mustafa de keeper te passeren. Opgelucht met de 1-1 stand liep de wedstrijd op zijn eind. Een laatste cornerbal, zou het nog kunnen? Ja, het kon!! Huub kreeg de bal voor zijn voeten, schoot de knikker omhoog en deze viel vervolgens net onder de lat in de rechter bovenhoek binnen. 2-1!!

Er was geen tijd meer voor de Rijp om de aftrap te mogen nemen en daarmee waren de 3 punten voor ons. Aankomende zaterdag wederom tegen koploper Egmondia wat weer een zware pot gaat worden. Maar, alles is mogelijk, de bal is rond, dus wie weet weer 3 punten.

Groeten coach Marco