ZUUR VERLIES LSVV 1 TEGEN WEST FRISIA 1 !

Geplaatst op dinsdag, 8 maart 2016 |

Een klein kwartier voor het einde wisten we afgelopen zondagmiddag op Voorwaarts uiteindelijk een 0-2 achterstand tegen West Frisia 1 via invaller Gert Jan Molenaar goed te maken en leek onze kibbelende tegenstander “ rijp “ voor nog een tegentreffer..Er viel inderdaad nog een treffer 3 minuten voor het eindsignaal van de goed fluitende invaller scheidsrechter Peter de Waard maar helaas voor ons viel dat doelpunt aan de verkeerde kant en waren het de Enkhuizenaren die uiteindelijk met de 3 wedstrijdpunten er vandoor gingen..Zuur dus..

 

Op basis van het eerste half uur van de wedstrijd leek een wedstrijdpunt ver weg. Onze tegenstander speelde scherper en was gewoon ook beter en wij liepen achter de feiten aan nadat hun overwicht ook nog eens in 2 doelpunten werd uitgedrukt. Een minuut of 10 voor het einde van de 1e helft herpakten wij ons en wisten we de Westfriese ploeg op eigen helft terug te dringen. De aansluitingstreffer van Mike Molenaar vlak voor de rust was daarvoor een verdiende beloning. Ook in de 2e helft bleven we onverschrokken doorgaan en de aanval zoeken. Met Jacco Marcus voor de niet geheel fitte Boy Kansen werd er nog een tandje bijgeschakeld terwijl de invalbeurt van de eveneens niet geheel fitte Gert Jan Molenaar voor extra aanvallende impulsen zorgde..En hoewel aanvoerder Rob ter Burg nog in de slotseconden een mogelijkheid kreeg om alsnog een gelijkspel uit het vuur te slepen, verhinderde een uitgestoken West Frisia-been dat helaas….

 

Uiteindelijk bleek dat na het verwerken van alle uitslagen in die mooie en spannende competitie in de 2e klasse A , die 3e stek op de ranglijst nog steeds in onze handen is..

Elders op de LSVV-site zijn nog krantenverslagen van de wedstrijd tegen West Frisia te lezen.

 

A.s. zondag staat de DERBY tegen SVW’ 27 1 uit op het programma en dat belooft een enerverend potje te worden….

Een uitgebreide voorbeschouwing op deze wedstrijd is vanaf donderdag op de LSVV-site te lezen…

 

Sem