Wedstrijdverslag LSVV F4 – De Blokkers F7

Geplaatst op zondag, 13 maart 2016 |

Na een aantal wedstrijden en trainingen te hebben gemist vanwege het weer, mochten we vandaag tegen de nummer 1 De Blokkers F7.

De Blokkers had net als ons 1 wedstrijd gelijk gespeeld en de rest gewonnen. Dit zou dus een titanen strijd worden. Afgelopen week werd er door iedereen uitstekend getraind en waren we wel klaar voor deze ontmoeting op ons eigen veldje.

En wat bleek deze topwedstrijd een prachtige wedstrijd te worden voor de vele supporters, de spelers en de coach.
Eigenlijk dicteerden wij de hele wedstrijd, de ene na de andere mooie aanval werd vanuit de verdediging opgezet. Het enige wat nog miste was een doelpunt. Na wat heen en weer getik kwam de bal bij Jolle en die schoot maar eens van afstand. Met enig geluk ging die erin. Maar was dik verdiend. Dani had als keeper op dat moment nog niet veel hoeven doen. En dat kwam ook mede door het goede verdedigen van Vince en Maurits. Er werd voor de rust niet meer gescoord.

Tijdens de limo kon ik alleen maar zeggen dat ze zo goed bezig waren en dat we op dezelfde manier door moesten gaan.

De 2e helft ging inderdaad zoals besproken. Het veld lag helemaal open en daar maakte we erg goed gebruik van. Na wederom een mooie aanval schoot Gijs op doel maar die kon hun keeper nog tegenhouden en kwam in de buurt van Sem terecht. Die bedacht zich niet en schoot mooi de 2-0 binnen. Wat een feest op het veld met nog maar 8 minuten te spelen.
Toch kwam de tegenstander nog bij Dani in de buurt en schoot op doel. Helaas miste Dani de bal en werd het toch nog 2-1. Kan een keer gebeuren. Hij stond voor de rest erg goed te keepen. Marin en Jan hebben vandaag weer de longen uit hun lijf gelopen om de bal af te pakken. Ook zij hebben nog wat scorings kansen gehad maar gingen er helaas niet in.
Toen we een fluitje hoorden dachten een aantal al dat we klaar waren en gingen de handen omhoog. Het was alleen van het veld naast ons. Blokkers kon toen nog 1 keer aanvallen maar kwamen niet bij Dani in de buurt. Toen werd er wel afgefloten. Het leek wel of we wereld kampioen waren geworden. Wat een vreugde. Penalty’s hebben we met 1-2 verloren.

LSVV F4 is na vandaag de nieuwe koploper. Ga zo door jongens, het kampioenschap komt zo weer iets dichterbij.

Mike (zeer trotse coach)