Wedstrijdverslag IVV Onder10 – LSVV Onder10

Geplaatst op dinsdag, 22 maart 2016 |

19 Maart stond de verste uitwedstrijd op het programma. Met LSVV Onder10 gingen we naar IVV in Landsmeer. Gelukkig begon de wedstrijd niet heel vroeg (10:30) zodat we redelijk relaxed met een complete selectie naar Landsmeer konden afreizen.

Timo begon voor de verandering eens in de voorhoede. Dat bleek een gouden greep want na enkele minuten verlengde Kelvin een pass van Jayden op Timo die het 1-2tje  met Kelvin voltooide door de bal in de diepte te retourneren. Kelvin rende alleen op de keeper af en maakte de 0-1! LSVV liet blijken meteen korte metten te willen maken maar de 2 volgende kansen waren niet aan onze voorhoede besteed: Esper in de diepte op een pass van Sem en Kelvin alleen op de keeper af.
Tussen de kansen voor LSVV toonde IVV ook initiatieven maar die strandden op de verdediging met Sem, Jayden, Sylvan en een fanatiek inschuivende Enoch, terwijl ook Morris goed ingreep.
Daarna begon Turbo-Timo tijd. Een rebound van een schot van Esper was een prooi voor Timo, evenals een goede voorzet van Luuk: 0-3!
De 0-4 was een prooi voor Esper, nadat Timo een voorzet van Luuk bijna afrondde maar Esper geheel. Het samenspel tussen Esper en Kelvin vond zijn climax in een mooie 1-2, waarna de keeper nog een redding in petto had op het schot van Esper, maar Kelvin kon afmaken. Voor rust zorgde Kelvin uit een fenomenale steekpass van Sem nog voor de 0-6. Luuk schoot de bal even later knetterhard op de paal, waardoor het bij 0-6 bleef.
In de rust werd de jongens op het hart gedrukt in de organisatie te blijven spelen zodat het niet te druk zou worden in de voorhoede.
Dat had effect direct na rust toen vrij vlot Sylvan een dieptebal van Jayden rustig in de hoek legde en vervolgens Esper de bal hard in de korte hoek ramde uit een mooie pass van Sem: 0-8. Daarna raakte Esper nog de paal na een 1-2 met Sylvan. IVV kraakte en piepte, maar op de één of andere manier had IVV Klaas Vaak opgesteld want in de daarop volgende periode leek LSVV wel in slaap gesust en het wel te geloven. Het hele team leek te slapen terwijl IVV de bal richting doel speelde. Ook de verdedigers grepen niet in en liepen niet meer met hun aanvallers mee waardoor IVV zomaar 3 keer scoorde, ondanks een goed duikende Morris!
In het restant van de tweede helft werd IVV weer vast gezet en weer redelijk gecombineerd maar keerde de concentratie niet echt terug waardoor de voorhoede een regen aan kansen gekeerd zag door de keeper, op lat of paal uiteen zag spatten of net naast gaan.
Een goede 1
ste en een matige 2de helft zorgde wel weer voor een strakke overwinning van 3-8 en een chippie in de kleedkamer van een jarige coach Hans.

Goed gedaan jongens! Volgende keer ook de 2de helft doorzetten!

De coaches.