SRC O-10 – LSVV O-10

Geplaatst op donderdag, 3 maart 2016 |

De eerste wedstrijd bij de onder 10 en we misten meteen 2 spelers: Enoch en Jayden hadden een weekje vrij. Daarnaast werd donderdag avond Luuk ziek afgemeld voor de wedstrijd.
Daarom kregen we hulp van Luuk en Dennis.
De tegenstander was erg gewaagd aan LSVV, waarbij LSVV als collectief wat sterker was en de tegenstander 1 uitblinker binnen de geledingen had: nummer 7. Een continue plaag voor de verdediging.

LSVV begon vrij aardig en combineerde zich naar kansen voor Kelvin, Timo.
Uiteindelijk was een afvallende bal een prooi voor Dennis die de 0-1 aantekende.

Vervolgens kwam SRC beter in het spel, waarbij SRC steeds de nummer 7 op links buiten zocht. Deze trok alle verdedigers naar zich toe waardoor er tot 2 keer toe spelers bij de kop 16 vrij stonden. De tweede keer was het dan raak: 1-1. Dat was tevens de ruststand.

Na rust golfde het spel op en neer. Esper en vooral Kelvin kregen goede kansen, maar de bal ging of voorlangs, of de keeper hield de bal goed tegen. Tussendoor was het vooral nummer 7 die onze defensie op de proef stelde. Na vele pogingen, die allen onschadelijk gemaakt werden door een sublieme Morris was uiteindelijk balverlies aan de zijkant, een goede voorzet en een schot te veel voor Morris: 2-1 voor SRC. Voor beide goals werden in het vervolg kansen gecreëerd. Morris bleef zich onderscheiden, net als de keeper van de tegenstander!
Timo moest nog naar de kant door een harde bal in zijn maag. Daarbij was het improviseren om de verdediging op sterkte te houden. Tegen het eind kwam LSVV weer dreigender naar voren: een dieptepass van Sylvan op Esper werd door de laatste netjes afgewerkt in de hoek: 2-2.

Na nog enige schermutselingen voor beide doelen bleef het daarbij. Een leuke wedstrijd tegen een goede tegenstander, die we woensdag weer tegen komen bij de twin games op het AFC 34 terrein. Dan krijgen we hulp van Amir om 3 afwezigen (Kelvin, Enoch en Jayden) op te vangen.

De coaches.