Spartanen A1 – LSVV A1

Geplaatst op dinsdag, 15 maart 2016 |

Een wedstrijd die ons nog lang bij zal blijven.

A1 begon fel tegen het sterke Spartanen. Met Dave en Freek op de back posities , Calvin in de goal, Maarten op zijn vertrouwde voorstopper plek en  Thom als laatste man en met Dennis, Dennis en Tabbe op het middenveld en de vaste voorhoede met Sam, Tijl en Midas, schoten de geel blauwe strijders uit de startblokken. Er was strijd, Kansen werden gecreëerd  maar pas na ruim een half uur kwam de verdiende 0-1 op het scorebord. De ongrijpbare Tijl passeerde de keeper met een prachtige lob, nadat hij kort daarvoor Midas al een bijna niet te missen kans had gegeven om de score te openen.

Na deze treffer bleef LSVV het betere van het spel houden maar dit resulteerden niet in een tweede goal.

Een ongelukkige botsing van Midas met de keeper zorgde een paar minuten voor rust, voor veel opschudding. Midas bleef aangeslagen  liggen en bleek achteraf een korte epileptische aanval te hebben gehad. Gelukkig duurde dit niet lang en was hij in staat om zelf van het veld te lopen.

LSVV ging de rust in met de voorsprong. Met Wouter en Scott erbij begonnen we de tweede helft sterk. De twee nul viel uit een mooie actie van wederom Tijl. Sam was er als de kippen bij om de bal van Tijl het laatste zetje te geven. De twee nul bleek niet genoeg. In dezelfde minuut scoorde  Spartanen de 1-2 en een paar minuten lag de gelijkmaker in het netje.

De wedstrijd kantelde volkomen. Spartanen had het overwicht en wist tien minuten voor tijd ook de 3-2 op het scorebord te krijgen. Maarten viel ongelukkig op zijn schouder (sleutelbeen breuk) en kon niet verder. Omdat Nick Tijm al ingevallen was voor Thom moest de licht geblesseerde Ieaun toch nog een kleine tien minuten meedoen om de elf compleet te maken.  Het mocht niet baten.

Omdat onze grote concurrent Limmen ook verloor (thuis tegen Spirit) is de kans om direct te promoveren nog niet helemaal verkeken. We hadden een mooie stap kunnen maken maar helaas.

 

Frank