LSVV Onder10 1 – De Blokkers Onder10 1

Geplaatst op dinsdag, 15 maart 2016 |

Na de eerste wedstrijd tegen SRC volgde nu De Blokkers. We traden aan in reserve shirts omdat de Blokkers ook in geel speelt. In een strakke 3-3 opstelling begonnen we aan de wedstrijd. Na een wat golvend spelbeeld vond Kelvin Esper in de diepte, die perfect afrondde.

Daarna waren er kansen over en weer. Vooral bij uittrappen van de keeper werd de tegenstander gevaarlijk doordat de laatste man van de tegenstander zo’n beetje naast de spits ging staan en een goede pass in huis had. De kansen die daaruit volgden werden door een uitblinkende Morris uit het doel getikt. Tussen die oprispingen door en het uitvallen van Timo, door een harde bal op zijn geblesseerde enkel, na, was LSVV de bovenliggende partij. Na kansen voor Esper, Kelvin en Luuk op aangeven van een weer fijn inschuivende Enoch, was het Sem die bijzonder relaxed een corner van Luuk in de hoek prikte voor de 2-0. Het snoepje van de eerste helft was een schitterend schot van Jayden, dat echter geen doelpunt opleverde. De box to box kwaliteiten van Enoch zorgden echter nog voor rust voor de 3-0 via een mooie slalom en een knappe afronding.

Het eerste kwartier na rust was het speelkwartier van LSVV. Timo was weer terug en elke speler deed mee in mooie combinaties en leuke acties. Bovendien werd de inschuivende laatste man van De Blokkers nu steeds afgedekt door spits Esper. Kelvin zorgde met een mazzeltje voor de 4-0. Een mooie combinatie tussen Sem en Sylvan  zorgde voor een niet te missen kans voor weer Kelvin, die zijn fijne vorm bekroonde met de 5-0….
Het onderhand bekende wapen, de corner van Lucky Luuk, en de beheerste techniek van Sem met een mooie volley betekende de 6-0. Het ging snel, zo in de opening van de tweede helft… Toen er weer een corner kwam viel het de coaching al op dat Kelvin aasde op deze bal. Kelvin zorgde met strakke schijnbewegingen voor de ruimte om de bal bij de eerste paal erg mooi tegen de touwen te koppen! Schitterend!
Een slappe inworp van LSVV zorgde voor een uitbraak van De Blokkers, 7-1, de eer gered!
Meteen vanaf de aftrap echter tikten Esper en Luuk met een mooie 1-2 de verdediging van de Blokkers alweer gek waarop Esper de bal over de uitkomende keeper stiftte. De 9-1 was qua afronding een kopie van de voorgaande, nu echter zorgde Sem voor de dieptepass. De 10 werd volgemaakt door Luuk, die een goede wedstrijd afrondde met een doelpunt, door een schot van Enoch nog even het laatste tikje te geven.
Goed gespeeld jongens!

De Coaches.