LSVV F3 pakt beker en kan ticket boeken naar Curacao !!

Geplaatst op donderdag, 3 maart 2016 |

image004     IMG_1137 (2)

 

Woensdag 2 maart was er een groot toernooi bij AFC 34 voor jeugdteams die thans wat presteren in de competitie. Team uit Amsterdam, Alkmaar, Purmerend en Noord-Scharwoude. LSVV F3 dus, glansrijk bovenaan in hun klasse.

Scouts van over de hele wereld waren te kijk of er nog jonge talenten rondliepen. We troffen het toch wel enigszins met het weer want we konden het toernooi net een beetje tussen de buien door spelen. Behoudens de cup met de grote oren stond er nog een prijs op het programma: een ticket voor het hele team naar Cuarcao. Moet je daar blij mee zijn als ouders zijnde dat je de schatjes even moet missen omdat zij aan hun profcarrière willen werken. Maar lekker in de zon, goed trainen en af en toe een duik in het zwembad, je wilt het ze toch ook weer niet onthouden. Patrick Kluivert was gearriveerd en het toernooi kon beginnen!!.

 

Je zag Patrick Kluivert toch stiekem kijken naar de voetbalmachine LSVV F3 genaamd. Tuurlijk, hij heeft meer affiniteit met teams uit regio Amsterdam vanwege zijn roots maar qua voetbalroots ligt zijn gevoel toch meer bij ons. Langzaam schoof hij naar onze wedstrijden toe.  Druk noterende en peinzende stond hij te kijken. Leuke was ook dat veel publiek bij ons stond te kijken. Liepen andere velden leeg ? Dat ook weer niet maar voor de sensatie moet je bij de F3 zijn. We hadden 3 poulewedstrijden waar de wedstrijd tegen Vrone er echt uitsprong. Vrone heeft een zeer goede F lichting en zij hadden hun toppers ook afgevaardigd naar Alkmaar. Ze kwamen ook snel op 1-0 voorsprong. Door flitsende combinaties en goed technisch voetbal wisten we toch uiteindelijk dik met 9-2 te winnen.

 

Tussen de wedstrijden door zaten we met zijn allen lekker in de kantine, samen met Patje, zo mochten we hem inmiddels noemen. Hij genoot echt van de F3 en vroeg de ouders dan ook of hij met ze op de foto mocht. Als een vreemde dit vraagt dan ben je daar als ouders niet zo happig op,  maar met vriend Patje was het prima, zo geschiedde.

 

Hij had natuurlijk als bonus toegezegd dat het team dat het meeste indruk maakt op hem een keer mee mocht naar Curacao. Hij is daar  bondscoach en wil daar de jeugd ook goed opleiden en regelmatig challenges organiseren. Omdat de spoeling daar dun neemt hij bij uitzondering een team uit Nederland mee. Gezien het dagverloop en de gezelligheid met elkaar was er maar 1 team wat daar recht op had: LSVV  F3.

 

F3 dankt dan ook AFC 34 dat ze mee  mochten doen met dit leuke toernooi. We kijken weer uit naar het volgende avontuur.

 

We moeten nu het vizier op zaterdag zetten waar nummer 2 : Kolping Boys wacht. Geen wissels en een zwaar toernooi in de benen. We gaan het beleven.