LSVV E1 met opgeheven hoofd uit de DEEN-cup!

Geplaatst op dinsdag, 15 maart 2016 |

Op papier zou LSVV E1 niets in te brengen hebben tegen de hoofdklasser 01 Purmersteijn E1. In de praktijk zou het tegendeel waar blijken. LSVV was veel sterker en kreeg grote kansen. Het was alleen aan de keeper van Purmersteijn te danken dat LSVV niet tot scoren kwam. Verdedigend stond het sterk bij LSVV (Enoch van E3 weer bedankt voor je hulp!). Een 0-0 stand was voldoende voor LSVV aangezien de voorafgaande penaltyserie wederom was gewonnen. Helaas vlogen, na 20 minuten spelen, twee schoten van Purmersteijn er te gemakkelijk in en moest LSVV, zeer tegen de verhouding in, het onderspit delven. Na het laatste fluitsignaal gaven zowel de coach van Purmersteijn alsook de jeugdcoach van FC Volendam aan dat LSVV naar de halve finale door had moeten gaan. We kopen er niets voor, maar het is wel een enorm compliment voor de jongens van LSVV E1. Ze hebben er keihard voor gewerkt en hebben volop genoten van hun optredens in het FC Volendam stadion. Iedereen bedankt voor het meeleven en de aanmoedigingen! Het was een fantastische ervaring.