Wedstrijdverslag MOC F2 – LSVV F4

Geplaatst op zondag, 14 februari 2016 |

Op deze koude ochtend moesten we spelen tegen MOC F2 in Midwoud.
Het gras was licht bevroren maar de grond was gelukkig nog redelijk zacht, dus ging het gewoon door.

Aan de opstelling had ik vandaag niet veel veranderd. Don’t change a winning team, en daar had ook niemand problemen mee. Hoorde juist alleen maar positieve reacties.

We begonnen niet zo heel scherp aan de wedstrijd en daardoor kon MOC op 1-0 komen.
Gelukkig gingen we toen weer uitstekend voetballen. Na goed samenspel van Stijn met Marin kon Sem Gijs goed vrij spelen en die ging alleen op de keeper af en scoorde mooi. De stand stond dus weer snel gelijk.
MOC bleef wel voetballen en druk zetten waardoor we het toch eventjes moeilijk kregen. En dat resulteerde dan ook weer in een voorsprong voor hun. Wij gingen gewoon door met ons eigen spelletje en creëerde zo veel ruimte die erg goed benut werd.
Door via Vince, Dani en Jan de bal bij Stijn te bezorgen schoot hij zijn 1e doelpunt erin. Wat een feest. Het stond weer gelijk.
Door Sem wat dieper te laten spelen kregen we nog meer ruimte. Gijs had de bal op het middenveld en toen moest hun laatste man naar hem toe en hij speelde toen heel slim naar Sem in de vrijgekomen ruimte en scoorde heerlijk de 2-3. Was ook de ruststand.

Kon tijdens de limo alleen maar zeggen dat ze erg goed aan het voetballen waren.. Na toch een paar kleine aanwijzingen gingen we beginnen aan de 2e helft.

We gingen verder waar we gebleven waren, en dat was overspelen. Was een genot voor het oog om naar de jongens te kijken. Sem schoot vrij snel de 2-4 binnen en dat gaf het team veel rust. Jolle stond lekker te keepen en Maurits deed ook erg leuk mee. We kregen veel kansen maar die werden helaas nog niet benut. Soms wachtte we net te lang met schieten, maar dat gaf wel aan dat we de overhand hadden.
De laatste goal werd gemaakt door wederom goed vrijlopen van Gijs. Eindstand op deze koude/winderige zaterdagmorgen 2-5. Erg goed gespeeld jongens. Was denk de beste wedstrijd als team tot nu toe.

Penalty’s hebben we verloren.

Volgende week de bekerwedstrijd tegen Nieuwe Niedorp F1. We zijn er klaar voor….

Mike