Wedstrijdverslag LSVV F8 – Uitgeest F7

Geplaatst op vrijdag, 19 februari 2016 |

Zaterdag 13/02 speelden de F8 thuis tegen Uitgeest F7. Na de overwinning in de Rijp was het zelfvertrouwen weer gegroeid en vol geloof in een goede afloop. Helaas nog steeds zonder Miqel begonnen we aan de eerste helft. Uitgeest bleek een goede tegenstander te zijn en het spel golfde op en neer. Uiteindelijk kwamen we op halverwege de eerste helft op 1-0. Na goed doorzetten van Mustafa over de rechterkant volgde een scherpe voorzet waar Levi net niet bij kon. Wel wist hij het zicht van de verdediger dusdanig te belemmeren waardoor hij de bal achter zijn eigen keeper speelde. Het bleef een open wedstrijd en ook Uitgeest bleef het proberen. De keren dat ze er door kwamen vonden ze telkens keepster Tess op hun pad. In de laatste minuut voor rust (of was het allang blessuretijd?) volgende een discutabel moment. Een in onze ogen correcte sliding op de bal werd niet als cornerbal beoordeeld maar werd een penalty tegen. Dit keer was Tess kansloos en was er verwarring en teleurstelling allom….Na een peptalk in de rust begonnen we de tweede helft weer positief en gingen we op zoek naar de 2-1. Wat ons niet lukte, lukte Uitgeest wel. Met een hard afstandsschot in de uiterste hoek werd de bal keeper Sven W. gedeponeerd. Enkele minuten later stond het 1-3 door niet goed uitverdedigen van onze zijde. Vol overgave gingen we alsnog op jacht naar de gelijkmaker en of zelfs de overwinning. Musafa maakte nog wel de aansluitingstreffer maar helaas was er te weinig tijd over. De pingels werden nog wel goed genomen maar helaas leverden deze geen punten op. Ijskoud door het weer zochten we de warme douches op en spoelden we de teleurstelling van ons af. Aankomende zaterdag wacht weer een zware wedstrijd tegen Egmondia. (Makkies zijn er niet in de Champions League) Dan staan we er gewoon weer en zullen we ze een poepie laten ruiken.