Wedstrijdverslag LSVV F4 – VVW F3

Geplaatst op maandag, 8 februari 2016 |

Na een weekje rust te hebben gehad vanwege het slechte weer mochten we vandaag tegen de F3 van VVW.

Afgelopen weken is er op de training veel aandacht besteedt aan positie-spel, het vrij lopen en een schijnbeweging. De verwachtingen lagen bij de coach redelijk hoog.

We begonnen best goed aan de wedstrijd, kansen over en weer. Bij een aanval van VVW kon een speler gewoon langs de achterlijn lopen zonder dat deze werd tegen gehouden. Hij wou hem voorgeven maar Dani lag goed in de baan van het schot. Helaas rolde de bal iets van hem weg en kon toen makkelijk ingeschoten worden. Voor de rest stond hij uitstekend te keepen.
Daarna waren wij weer aan de beurt, Sem schoot via een corner met enig geluk bovenop de lat. Keeper was anders kansloos geweest. Doordat Vince, Marin en Mike erg goed aan het verdedigen waren kreeg VVW geen enkele kans meer.
Jolle zat er ook elke keer goed bij en kwam er ook soms goed doorheen.
Na een mooie aanval over meerdere schijven kreeg Sem een goede kans, gaf hem toch aan Gijs en die ronde hem mooi af. 1-1 was ook meteen de ruststand.

Van huis had ik voor iedereen een papiertje meegenomen met een loop schema erop geschreven. En daar hebben we het even over gehad tijdens de limo. En heerlijk bakkie koffie voor de coach.

De 2e helft begonnen we hetzelfde als de 1e. We hadden wel wat last van de wind, maar dat had de tegenstander dus ook in de 1e helft.
Na een goede loopaktie met bal vanaf de eigen helft, ging Stijn alleen op het doel af. Helaas eindigde dat schot op de paal.
Jan stoorde VVW goed, zodat hun opbouw niet soepel meer liep. Maurits deed voor pas zijn 2e wedstrijd op voetbal heerlijk mee. Er werd door beide teams niet meer gescoord waardoor de einduitslag op 1-1 bleef staan. Dik tevreden over hoe er gevoetbalt is. In 2 wedstrijden al 4 punten. Vorig jaar kwamen we in totaal niet verder dan 3 punten. We gaan de goede kant op. Penalty’s wonnen we met 5-3.

Deze week weer lekker trainen en dan volgende uit tegen MOC. Zin in…..

Mike