Wedstrijdverslag LSVV E3 – Koedijk E4

Geplaatst op zondag, 21 februari 2016 |

Na de verliespartij afgelopen week tegen Koedijk E13 (!) werd er nu afgetrapt tegen Koedijk E4 voor de beker. Het zou toch eens wat zijn om ver in de beker te komen! De finale in de Kuip! Dromen, dromen. Maar eerst maar eens Koedijk E4.
Saillant detail: Als LSVV Onder 10 moesten we vandaag tegen ADO ’20. Die wedstrijd werd uitgesteld ten faveure van de beker (als LSVV E3)…
Koedijk E4 bleek al snel niet zo goed als de teams die we de afgelopen weken tegen komen.
De aftrap werd genomen onder leiding van onze eigens scheidsrechter Stephan Wollaars. Vooral omdat de wedstrijden tegen Koedijk nog weleens (leuk) op het scherp van de snede gespeeld worden. Dan is een goede scheidsrechter wel nodig. Maar vandaag niet.
In het begin van de wedstrijd bleek al gauw dat als de jongens het veld groot hielden en elkaar in het spel betrokken, de tegenstander al snel in een vertwijfelde chaos veranderde. Desondanks wist Koedijk ook een paar keer een speldenprik uit te delen. Al vlot scoorde Esper uit een voorzet van Luuk. Een mooie aanval van Sylvan via Esper naar de doorgeschoven Enoch betekende de volgende.
Esper zorgde voor de 3-0 door een voorzet van Kelvin op waarde te schatten. Daarop gaf Kelvin de bal voor zodat Sylvan met het hoofd voor de 4-0 kon zorgen. LSVV freewheelde een beetje over het veld, maar vlak voor rust zorgde Sem met buitenkant rechts voor 5-0, toen de bal met een mooie, hoge boog over de keeper in het doel verdween.

In de rust werd afgesproken met de jongens om de 12 te proberen te halen zodat de jongens toch een beetje gemotiveerd bleven.
Kelvin zorgde al snel voor 6-0. Met een halve fantasie opstelling werd de tegenstander terug gedreven. Sylvan en Luuk vonden elkaar in een dubbele 1-2 op links waarop Luuk de bal strak speelde op Kelvin die met zijn hak zorgde voor de 7 (hoe deed je dat nou, Kel?). Uit een corner van Luuk zorgde Esper alweer voor de 8-0. Ook Jayden deelde in de feestvreugde toen de bal van Luuk naar gelegenheidsrechtsbuiten Enoch ging. Die had oog voor de inkomende Jayden die de bal keurig in de linker hoek knalde. Numero 9….
Met Esper als laatste man (goed gedaan Esper!) en Morris die bij corners mee naar voren ging werd de druk nog maar een keer opgevoerd, wat resulteerde in een eigen doelpunt van Koedijk. Daarna liet Kelvin zien dat hij het wel naar zijn zin had vandaag door de 11 en 12-0 nog aan te tekenen.

Goed gedaan jongens!

De Coaches.