Wedstrijdverslag LSVV 1-VIOS A1

Geplaatst op maandag, 15 februari 2016 |

Na een lange “winterstop” stond er eindelijk weer een competitiewedstrijd gepland voor A1.

Het tweede deel van het seizoen werd geopend tegen een lastige sterke tegenstander die zich inmiddels ook had gemeld in de top van de eerste klasse (4e plek).

Door de schorsing van Job stond Calvin voor de tweede keer in de basis en ook dit keer leverde het hem de titel “man of the match”.

LSVV startte sterk. Zette druk over het hele veld en creëerde vele kleine en grote kansen. Omdat alleen Dennis O. één van de vele kansen benutte met een geplaatste kopbal gingen we de rust in met een verdiende 1-0 voorsprong. Waar Het VIOS niet lukte om iets te creëeren voor rust, was dat na rust duidelijk anders. LSVV werd wat teruggedrongen en er kwamen mogelijkheden voor de sterke voorwaartsen uit Warmenhuizen. Calvin sleepte LSVV door deze lastige fase met een paar prachtige reddingen.

Uit één van de spaarzame counters kwam LSVV toch op de zo belangrijke twee nul voorsprong. De tot op dat moment onzichtbare Tijl was uitgeweken naar rechts, kreeg de bal strak aangespeeld en  passeerde zijn directe tegenstander op onnavolgbare wijze, zijn harde voorzet werd vervolgens door Midas in één keer uit de lucht keihard achter de doelman van VIOS geschoten. Prachtige goal en wat lucht voor LSVV, zeker toen VIOS vlak voor tijd de 2-1 maakte. De verdediging wankelde wat en het was wederom Calvin die een gelijkmaker voorkwam.

Al met al een prima pot voetbal met strijd en passie en zeker gezien de vele kansen van LSVV een terechte overwinning en dus een goede start van het tweede deel. Concurrent Limmen won ook (tegen de nummer drie) en de spanning blijft dus groot.

Elke wedstrijd is een finale nu!

 

Frank