Wedstrijdverslag Jong Holland B1- LSVV B1

Geplaatst op maandag, 22 februari 2016 |

Afgelopen zaterdag speelde B1 uit bij JH een prima wedstrijd.

Met een bijna volledig fitte selectie (beterschap Rob) werd JH bestreden met strijd en inzet over het hele veld. De achterhoede met Nick, Wesley, Lucas, Gijs en Dustin (keeper) stond als een huis. Het middenveld (Noel, Sam en Anthony) verrichtte enorme veel arbeid, evenals de voorhoede die bestond uit Tyler, Omar en Jort.

B1 gaf weinig weg en creëerde zelf een paar kleine kansen. JH had moeite met de inzet en strijdwijze. Uit een standaard situatie kopte de sterke C junior Lucas de bal op de paal. In die fase verdiende B1 een voorsprong maar die bleef uit. Een bekende voetbal wet is dan dat de tegenstander scoort en dat gebeurde ook.

B1 bleef goed en geconcentreerd voetballen maar kon niet tot scoren komen. JH kreeg wat meer grip op de wedstrijd en speelde deze uiteindelijk ook keurig uit. In de tweede helft probeerde Rob ter Burg de bakens nog om te gooien maar ook de wissels (Sam V, Daliel en Collin) konden ondanks de enorme inzet en strijd het doel van JH niet vinden.

De krachten vloeiden wat weg en JH profiteerde daar van door nog twee goals te maken.

Al met al een terechte uitslag, maar we hebben wel een team gezien dat er voor gaat en het nog menig team in deze competitie moeilijk kan gaan maken.

We gaan met opgeheven hoofd toe werken naar de volgende wedstrijd. Dat is 5 maart thuis tegen ZAP om 14:45 uur.

Ik zou zeggen kom eens kijken, elke aanmoedig is welkom, de mannen verdienen het!

 

Frank