Wedstrijdverslag AFC 34 F1 – LSVV F1

Geplaatst op maandag, 8 februari 2016 |

Zaterdagmorgen vroeg uit de veren om naar AFC34 te gaan om de wedstrijd va AFC34 F1 tegen LSVV F1 te bekijken. Jullie als lezers zullen wel denken, wie zal dit nu zijn en waarom doet hij dit. Daarom een kleine uitleg voor diegene die dat graag wil weten.

Vaak krijg ik van de trainer van LSVV , die ook mijn collega is, trainingsopdrachten die ik kan gebruiken bij mijn voetbalvereniging en dat is geen AFC34. Nu zou ik deze dag moeten werken, maar omdat mijn zoon bij AFC34 in de C onder de 14 jaar speelt en een belangrijke wedstrijd op deze dag moest spelen, was ik hiervan vrijgesteld. De trainster van het talentvolle LSVV F1, moest echter wel naar haar werk, dus moest ik de honneurs even waarnemen en het verslag maken, wat ik achteraf graag wilde doen.

Ik was verbaast over het niveau wat op de mat werd gelegd. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en er waren kansen over en weer.  De  teams die beide uitkomen in de eerste klasse, lieten regelmatig goed opgezette aanvallen naar het doel zien.  Je zou denken dat doelpunten niet konden uitblijven, maar omdat beide teams eigenlijk gelijkwaardig waren ging men met een gelijkspel, de brilstand 0-0, de rust in. Ik kan natuurlijk niet alle spelers, maar achterin speelde een speler, Just, die in mijn ogen heel goed speelde.

In de tweed helft kwam AFC34 F1 iets beter uit de kleedkamer vandaan, wat leidde naar de 1-0 voor AFC34 F1. LSVV F1 liet zich echter niet het kaas van het brood eten en bleef de aanval zoeken. Twee grote kansen waren het gevolg, maar men kon het net niet vinden. Omdat LSVV F1 de aanval bleef zoeken, was een uitbraak van AFC 34 F1 mogelijk. Dit gebeurde halverwege de tweed helft. De 2-0 was een feit. Ook nu bleef LSVV de aanval zoeken en ongeveer 5 minuten voor tijd wist men de spanning in de wedstrijd terug te brengen. De 2-1 stond op het scorebord. Het was wachten op de gelijkmaker, maar de 2-2, wat eigenlijk een terechte uitslag zou zijn , werd een 3-1. Een heel mooi doelpunt in de kruising, welke onhoudbaar was voor de zeer goed keepende LSVV doelman.

Mijn slotconclusie is, dat AFC34 F1 en LSVV F1 gelijkwaardige teams waren, waar deze keer AFC34 de winst mee naar huis mocht nemen, maar dat ook  LSVV F1 een zeer goede wedstrijd heeft gespeelt.

Zomaar een toeschouwer