LSVV B1 – Koedijk B1, de eerste drie punten dit seizoen!

Geplaatst op maandag, 15 februari 2016 |

Zaterdagmiddag speelde B1 thuis tegen Koedijk.  Waar de eerste wedstrijd tegen Koedijk nog sprake was van een ongelijke wedstrijd, liet B1 nu zien waar ze toe in staat zijn. Met veel strijd en agressie werd Koedijk vanaf het begin aangepakt. De felle strijdwijze leverde direct een paar mooie kansen op, maar de voorhoede stond nog niet op scherp. Koedijk kwam er bijna niet uit en een doelpunt kon niet uitblijven.

Een aanval over meerdere schijven gevolgd door een mooie passeer actie van Jort, een voorzet vanaf de achterlijn en een prima afronding van de mee opgekomen Rob leverde de bevrijdende goal. Toen ook nog vlak voor rust de twee nul binnen gekopt werd door een attente Wesley (na een mooie kopbal op de lat van Sam), leek de buit al voor rust binnen. De vreugde duurde niet helaas niet lang en in de blessure tijd van de eerste helft wist Koedijk de belangrijke aansluiting alsnog te maken.

In de kleedkamer werd door Rob ter Burg de puntjes op de i gezet. Ook in de tweede helft was LSVV de bovenliggende partij. Een klein kwartier voor het einde scoorde Omar de 3-1.

De achterhoede gaf geen krimp meer.

Wesley en Gijs heersten in het centrum, Lucas bleek een plaag voor de snelle rechtsbuiten en met een uitblinkende Nick als rechtsback kon Koedijk ook vanaf die kant geen potten breken. De paar keer dat Koedijk toch doorkwam stuitte ze op Dustin die ook terug kan kijken op een zeer goede wedstrijd. Dat geldt eigenlijk voor iedereen. Tyler werkte keihard en kon de wedstrijd maar ternauwernood uitspelen. Dit gold zeker ook voor Daliel (eindigde de wedstrijd met kramp waardoor de geblesseerde Anthony er toch nog even in moest). Sam mag niet onvermeld blijven, hij sleurde en werkte en strooide met mooie passes. Tien minuten voor tijd werden de moegestreden Rob en Jort gewisseld.  Noël en Collin vielen in en hielpen de ploeg de overwinning over de streep te trekken!

Een prima prestatie en een prima start van de tweede helft van de competitie!

 

Frank