Griepering LSVV F3 doet het toch maar weer

Geplaatst op zondag, 14 februari 2016 |

Na de thriller van vorige week hadden we vandaag op papier de makkelijkste van de poule ; Reigerboys. Qua gezondheid zit het op het moment even niet mee. Vorige week al wat minder qua fysiek maar nu was het nog erger. We hebben al een tijdje 1 langdurig geblesseerde speler, die wel gelukkig op de weg terug is,  en vandaag hadden we 2 zieken in het team. Wilskracht hield ze overeind want het F3 antivirus probeerde zijn werk te doen, niemand wil geen seconde missen en iedereen doet er alles voor om erbij te zijn. We moesten vroeg in de ochtend dus was het ook nog eens rond het vriespunt. Op veld C2. Al met al niet direct een entourage waar je warm van wordt. Reigerboys had nog niet gewonnen en wilde tegen de ongeslagen koploper toch laten zien wat ze waard waren.

Eigenlijk hou je dan je hart vast als coach zijnde;  een gemotiveerde tegenstander, zelf ziek zwak en misselijk en koud weer. Ik was zelf ook vergeten dat Reiger Boys al een jaar of 40 in het geel speelt en moest dus op het laatste moment blauwe shirts halen. Gelukkig was het hondstrouwe publiek massaal weer op komen draven.

Eerste helft was niet al te best maar wel 3-0 voor. Erg rommelig was het dus al met al; geen wissel, toch weer 1, dan erin, toch weer ziek eruit, maar toch weer even proberen of toch weer niet. Lichaam en geest zaten vandaag niet op 1 lijn zullen we maar zeggen. Complimenten voor de wilskracht om er toch iets van te maken, maar het ging gewoon niet. In de rust wilde onze keeper ook wel even voetballen want hij had nog niets te doen gehad. Bevroren tenen en handen moesten weer wat warmer worden. Andere keeper dan maar. Ondertussen 1 zieke die nu echt afvalt, andere twijfelt en gaat het toch nog even proberen.

Na rust direct de 3-1 om de oren. Alarmbellen gaan rinkelen en maar weer een andere keeper erin, nu maar de zieke speler die het even ging proberen. Maar dit gaat ook weer niet, weer een andere keeper erin maar die had nog nooit op doel gestaan, ook geen succes dus weer een ander. De zieke speler was er al inmiddels al een tijdje eruit dus we speelden ook al een geruime tijd met een man minder. Reigerboys rook bloed en ging jagen op de gewonde prooi en de druk werd opgevoerd maar wij lieten toch weer zien dat we makkelijk kunnen scoren en uiteindelijk werd het 6-3. Vele tranen zijn gevloeid vandaag maar jochies zijn kerels geworden en ze hebben laten zien uit het juiste hout te zijn gesneden. Na afloop nog even een chippie toe want we hadden nog een jarige ook.

Nu gelukkig 2 weken vrij of misschien nog een onbeduidend oefenwedstrijdje spelen en dan maar hopen dat de temperatuur dan een graad of 10 stijgt, alle spelers niet meer geblesseerd of ziek zijn en dat we dan op volle oorlogssterkte tegen nummer 2  , Kolping Boys kunnen aantreden. Kolping Boys zit in een flow op het moment dus we zullen in Oudorp vol aan de bak moeten. Yuri Cornelisse is daar de trainer/ coach van, oud prof van AZ , ADO etc, dus die begrijpt het spelletje wel. We kijken ernaar uit!!

 

Groeten Dennis