GEEN SELECTIEVOETBAL GISTEREN MAAR ……..

Geplaatst op maandag, 29 februari 2016 |

DSCN1619-2 DSCN1612-2

Afgelopen zondag was door de KNVB een bekerronde en een inhaalprogramma vastgesteld en dat betekende voor LSVV 1 en 2 alsmede voor de A1 een “ vrije “ voetbalzondag. Een mooie gelegenheid dus om een teambuildingsmiddag voor de seniorenselectie en de A1-selectie te organiseren en zo kon het gebeuren dat gistermiddag om 13.00 uur een kleine 40 spelers in de LSVV-kantine present waren die niet wisten wat hun allemaal te wachten stond…

In trainingskleding en met A1-trainer Frank Merk voorop werd met auto’s koers gezet naar Park Luna in Heerhugowaard alwaar een pittig bootcamp-parcours was uitgezet door trainster Kim Veldman en haar collega-trainer Rob. Een uurtje aanpoten geblazen dus voor de mannen…

Bij LSVV wachtte na een verkwikkende douche niet alleen een welverdiend biertje maar kon ook rond 15.30 uur een rondgang langs vele uitgestalde lekkernijen worden gemaakt welke door Chinees restaurant China Garden waren klaargezet !

En ja…Ajax tegen AZ om kwart voor 5…Het werd uiteindelijk de middag van Danny Konijn die gekleed in het shirt van de Amsterdammers zich liefst 4 maal duidelijk liet horen…

Al met al een geslaagd gebeuren wat zeker voor herhaling vatbaar is.

 

Een groot compliment voor Kim Smids , Michel Butter en Jos van Kleef is ook zeker op z’ n plaats. WIJ hadden allemaal geen betere gastvrouw en gastheren kunnen wensen op deze zondagmiddag….HULDE !!

Sem