F8 speelt Champions League

Geplaatst op maandag, 15 februari 2016 |

Na een kansloze nederlaag op 23/01 tegen St. Adelbert F2 (1-6) mochten we ons op 06/02 revancheren in de Rijp tegen de plaatselijke SV. Zonder Miqel en een ietwat gespannen coach trapten we om half 10 af. Ondanks dat we sterk startten kwamen we toch op een 1-0 achterstand te staan. Na 2 x de paal geraakt te hebben (Levi en Tess) werd het toch 1-1. Na een fraaie actie van Musafa waarbij hij 3 Rijpers het bos in stuurde gaf hij een afgemeten voorzet op Tess welke nu wel doel trof. Hierna was de ban gebroken en de ene aanval was nog mooier dan de andere. Prachtig combinatie resulteerde eerst in de een doelpunt van Musafa en de 1-3 werd door Levi gemaakt. Na de limo en gingen we verder met waar we gebleven waren, aanvallen en scoren. Stan was alert bij een corner en schoot de afgeslagen bal strak in de hoek. Mustafa schoot de 1-5 binnen na een goede onderschepping van Lars. Tot dan toe hadden Huub en Sven B. de aanvallers van de Rijp volledig in de tas maar doordat we geen wissels hadden werden we toch wat vermoeid. Dit resulteerde in 2 doelpunten van de Rijp, beide ballen waren onhoudbaar voor Sven W. Met de 3 punten op zak konden we weer terug naar Langedijk.