Bekerwedstrijd LSVV F4 – Nieuwe Niedorp F1

Geplaatst op zondag, 21 februari 2016 |

Eindelijk de bekerwedstrijd tegen Nieuwe Niedorp F1. De wedstrijd werd pas later op de dag gespeeld omdat de tegenstander eerst nog hun zaalvoetbal wedstrijd moest spelen.

In de ochtend kreeg ik te horen dat we een aantal zieken hadden en daardoor dus geen wissels hadden. Gelukkig kon Mike met ons meedoen en hadden we in ieder geval 1 wissel.

We begonnen best leuk aan de wedstrijd en konden de F1 redelijk tegenhouden. Helaas waren we niet op elk moment scherp en lieten we ze soms makkelijk doorlopen naar ons doel. En daar kwamen dan ook 2 makkelijke doelpunten uit.
We bleven het wel proberen maar hadden het best moeilijk tegen een iets fysieke tegenstander. De scheids zat er soms wel ff naast maar floot voor de rest goed. De ruststand bleef dan ook op 0-2 staan.

Ik heb nog geprobeerd de jongens wat scherper te krijgen zodat we wat meer druk konden zetten maar dat leek niet te lukken in de 2e helft. De jongens van de F1 konden elkaar goed vinden en speelde ook wat beter over. Ook nu werd er weer 2x gescoord zonder dat we ingrepen. Misschien dat deze stand wat meer ruimte voor ons gaf of dat de tegenstander makkelijker ging voetballen dat weet ik niet. Maar na een redelijk goeie aanval kon Gijs de bal er goed inschieten. Helaas hadden we toen geen tijd meer. 1-4 verloren tegen een sterkere tegenstander.
Niet slecht gedaan jongens. Als we volgende keer wat meer druk kunnen zetten en wat aktiever met elkaar meedoen. Dan winnen we misschien.

Penalty’s waren gelijk geëindigd. Mike schoot hem er dit keer ook in. Top!!

Volgende week de competitiewedstrijd tegen de nummer laatst. Dan gaan we weer wat laten zien….