Always Forward A2 – LSVV A1 (een kansloze missie).

Geplaatst op maandag, 22 februari 2016 |

Onder erbarmelijke omstandigheden werd er zondag om 12:00 uur afgetrapt in Hoorn.

Een harde wind en een lastig kunstgrasveld maakte goed voetbal onmogelijk. AF bleek beter bestand tegen deze moeilijke omstandigheden. Waar onze achterhoede normaal gesproken staat als een huis , was er dit keer sprake van een collectieve Off Day.

Binnen 10 minuten kwamen we door slecht ingrijpen op een één nul achterstand en weer 10 minuten later zagen we Job rood pakken omdat hij, opnieuw door zwak  ingrijpen van onze achterhoede, gedwongen was aan de noodrem te trekken.

Met Dennis O. in de goal moest de wedstrijd dus met tien man, en een achterstand,  tot een goed einde gebracht worden. Dat bleek een onmogelijke opgave. We gingen de rust in met een 2-0 achterstand. We probeerden nog wel iets te forceren maar creëerden geen kansen. AF maakte goed gebruik van de ruimte en scoorde na rust nog drie keer. Een missie impossible  dus, ondanks de goede invalbeurten van Dave, Anthony en Gijs.

De teleurstelling werd weggespoeld bij de jarige Job, dat was het enige hoogtepunten van A1 deze afgelopen zondag.

De komende week geen wedstrijd. 6 Maart spelen we weer thuis tegen Koedijk. Zonder Job  want die zal ongetwijfeld geschorst worden na de rode kaart (met Calvin in de goal zijn we overigens nog ongeslagen).

Uithuilen en opnieuw beginnen.

 

Frank