Wedstrijdverslag LSVV F6 – KSV F8

Geplaatst op zondag, 31 januari 2016 |

Afgelopen zaterdag stond de start van de voorjaarscompetitie 2016 op het programma. F6 mocht aantreden tegen KSV F8. De winterstop is door de technische staf gebruikt om de resultaten van de komende tegenstanders te bekijken. KSV F8 met 2x gelijk, 1x verlies en de rest winst was er meteen één van formaat en reden om te analyseren. Film beelden werden gevonden en bekeken. Tactiek werd bepaald.

Onze jongens en meid waren fris de winterstop uitgekomen. De oefenwedstrijd van vorige week in de zware hagelbui liet al zien dat het bikkels zijn. Ze stonden te popelen om te beginnen, dat door het enthousiasme tijdens de warming up één bikkel een blessure opliep.

De eerste helft was vanaf minuut één voor F6. Mooie defensieve ingrepen gevolgd door flitsende aanvallen volgden elkaar op. Het hele veld werd gebruikt, positiespel om van te smullen. Zelfs onze geblesseerde bikkel schroomde niet om stevig in te grijpen als de tegenstander een aanval probeerde op te zetten. En we werden beloond met twee prachtige doelpunten. De eerste een aanval over de flanken die na een prachtige voorzet knap werd afgerond. De tweede een stevig ingeschoten schot binnen de zestien, afgerond met een perfecte lob over de KSV doelman.

In de tweede helft begon KSV sterk, ze hadden wat recht te zetten. Al snel kregen ze een cadeautje. Onze doelvrouw uit de eerste helft was even vergeten dat ze gewisseld had en dus niet meer op doelstond. Hands binnen de zestien en een penalty tegen. KSV wist deze knap binnen te schieten. Het was een hard gelach vanuit het uitvak. En KSV dacht het wel even recht te zetten. Jammer voor hun, maar F6 stond weer op scherp. Niemand komt aan onze dame.

F6 knalde het veld over. KSV probeerde het maar geen aanval kwam door onze defensie. Als snel stond de 3-1 op het scorebord en vlak voor tijd nog een mooie counter, 4-1. Het publiek, en dat waren er vele, heeft een prachtige wedstrijd gezien en stond uitzinnig te juichen voor F6. Een mooi begin van de voorjaarscompetitie en een mooi cadeau voor de jarige coach. F6 heeft de chips dubbel en dwars verdient.

Super team, groet Marco