Sevilla winnaar poule 1 E-pupillen oudejaarstoernooi

Geplaatst op vrijdag, 1 januari 2016 |

IMG_2413

Als lekkere onderbreking van het luieren en rondhangen op de bank gelukkig ook dit jaar weer het LSVV oudejaars zaalvoetbaltoernooi voor E pupillen in sporthal Geestmerambacht. In poule 1 mochten 5 Spaanse teams het tegen elkaar opnemen bestaande uit spelers van LSVV E1 t/m E5.

Ondanks dat Sevilla de eerste wedstrijd tegen Atletico Madrid onnodig met 2-3 verloor en in de tweede tegen Valencia de winst verspeelde (2-2) werd in de derde wedstrijd de juiste balans gevonden. Het toen nog ongeslagen Real Madrid werd verslagen met 3-2 en ook de laatste poulewedstrijd tegen Barcelona was een prooi voor Sevilla (4-2 winst). Hierdoor werd toch nog de finale bereikt. In de finale tegen Real Madrid wachtte Sevilla op de kansen en met snelle counters wist Sevilla de voorsprong uit te bouwen tot 4-1. De laatste minuten werd het nog even spannend, maar verder dan 4-3 wist Real Madrid niet te komen. Uitstekende prestatie van Jort (E5), Wout (E5), Maik (E4), Luuk (E3), Bjorn (E2), Jay (E1) en Dennis (E1). Marijn (E2) had helaas zijn arm gebroken, maar was aanwezig om zijn team aan te moedigen. Gefeliciteerd met de eerste plaats en medailles jongens!

Dank aan de organisatoren en de scheidsrechters en voor een ieder een gezond en sportief 2016 toegewenst!

 

Coach Vincent.