LSVV jeugd speelt het Dirk Snip Sportprijzen oudejaars toernooi! Deel II: Mini’s, E en C-jeugd

Geplaatst op vrijdag, 1 januari 2016 |

Woensdag 30 december

Mini’s

16 mini’s stonden te popelen om woensdagochtend  te starten met het oudejaars toernooi.  Eerst een partij spel van 20 min. met veel strijd en inzet . Helaas zonder goals . De vele ouders en opa’s en oma’s  konden  toch veel applaudisseren bij het penalty schieten op Ties en Mike.  Toen weer 15 min.  partij spel zonder goals  (helaas ).  Maar de afsluitende penalty ’s  werden  weer uitstekend genomen bijna iedereen  heeft wel gescoord.

Iedereen  heeft een mooie medaille en zakje snoep mee naar huis gekregen.  Klasse gespeeld mini’s

E-pupillen

Vanaf 11.00 uur was het de beurt aan de E-pupillen. 80 spelers en speelsters, verdeeld over de Primera Division en de Premier League bonden de strijd aan om de felbegeerde medailles en de roem voor, in ieder geval, 1 jaar. Vele spannende wedstrijden, onder leiding van een goede mix aan scheidsrechters, in zowel de A-hal als de B-hal. Geen enkele wedstrijd leverde een verschil van meer dan 2 doelpunten, tekenend voor de onderlinge strijd die gestreden moest worden!

In de Premier League was het uiteindelijk Liverpool, onder leiding van de tactiek grootmeester Michel Wolf, die er met het goud vandoor ging. In de zinderende finale lieten zij het Newcastle United, van de geslepen oude vos Jordi Glas, met 1-0 de hielen zien.

In de Primera Division ging alle eer naar Sevilla. Aanvankelijk nam het team van coach Toorenburg een ruime voorsprong in de finale, maar het Real Madrid van de gedreven Wout Sloof kwam nog sterk terug en maakte er nog een paar spannende slotminuten van. Met 4-3 bleef Sevilla aan de goede kant van de score.

Alle supporters, dat waren er heel veel, waren deze dag winnaar met zoveel passie, strijd en technische hoogstandjes. Super!

C-junioren

Ook dit jaar kunnen we weer terugkijken op een zeer gezellig, sportief en leuk toernooi. Op een sportieve wijze plezier maken met je vrienden en vriendinnen is en blijft een onvergetelijke ervaring. De teams van de C1 en C2 jongens vormden poule 1, de teams van de C3, C4 en MC1 vormden poule 2. Onder leiding van Edwin Goedhart, Nick Tijm, Yoica Hink, Tabbe de Jong, Dirk Hoek en Xander van Hemert werden de wedstrijden gespeeld. Ik wil toch Xander even apart noemen. Xander fluit normaal zaalvoetbalwedstrijden op ere-divisie niveau, maar kon ook genieten van de wedstrijden op C-junioren niveau. Xander ik hoop dat we in de toekomst nog vaak van je expertise gebruik kunnen maken. Naast de scheidsrechters wordt ook de inzet van coaches door LSVV ontzettend gewaardeerd.

In poule 1 is uiteindelijk AC Milan met de spelers Jordi Mesa Gonzalez, Hamsa Mohamud Abdi, Matz van Leent, Tom van Rijn, Mike Kramer en Pirami Anandasundaram op de eerste plaats geëindigd. In poule 2 was de eerste plek voor Manchester United die in eerste instantie met 4 spelers (Stefan van Diepen, Jelle Kruk, Bas IJdo en Djoeke Kraakman) moesten starten maar uiteindelijk door de inbreng van Rob Kramer op doel toch een prima team konden vormen.

Als laatste wil de Jeugdcommissie van LSVV alle scheidsrechters, coaches, trainers en spelers voor hun inzet bedanken en iedereen een sportief, gezond en succesvol 2016 toewensen.