LSVV 1 – FC UITGEEST 1 : OPNIEUW REMISE !

Geplaatst op dinsdag, 26 januari 2016 |

Net als in de uitwedstrijd in Uitgeest op 13 september 2015 , eindigde de thuiswedstrijd op Voorwaarts gistermiddag tussen beide kemphanen eveneens in een nul tegen nul-stand en daarmee kregen beide ploegen waar ze ook recht op hadden : ieder 1 punt.

Koploper Velsen maakte in en tegen Den Helder geen fout en won in de marinestad met 0-2 en verstevigde daarmee zijn koppositie terwijl Stormvogels in Beverwijk de Kennemers met 1-4 over de knie legde en door dit resultaat nu alleen aan de leiding gaat in de strijd om de 2e periode met 14 punten uit de 6 gespeelde wedstrijden!

 

LSVV startte goed op een koud en mistig Voorwaarts en kreeg in het eerste kwartier ook een aantal mogelijkheden om de score te openen maar doelman Sven Koning van Uitgeest hield zijn doel schoon. Het 2e gedeelte van die 1e helft was voor de ploeg van trainer Ron Bouman maar ook LSVV-doelman Dave Stet wist enkele gevaarlijke Uitgeest-aanvallen onschadelijk te maken. In de 2e helft bleven beide verdedigingen hun zaakjes goed onder controle houden al was LSVV dichtbij de “ winnende “ treffer maar werd een kopbal van Danny Konijn ternauwernood gekeerd terwijl doelman Koning opnieuw zich nadrukkelijk onderscheidde bij een goede doelpoging van de nooit aflatende Gert Jan Molenaar, die terecht tot “ man of the match “ werd uitgeroepen. Zo bleef het bij de brilstand…

 

Komende zondag wordt door LSVV 1 op sportpark Zeewijk in IJmuiden aangetreden tegen Stormvogels 1 welke ploeg dus aan de leiding gaat in de stand om de 2e periode en niet alleen deze leiding wil blijven behouden maar ongetwijfeld ook graag revanche wil nemen op de 1-0 nederlaag destijds op sportpark Voorwaarts…Een uitgebreide voorbeschouwing is vanaf donderdag weer op de LSVV-site te lezen !  

Sem