Wedstrijdverslag Alkmaarsche Boys F1 – LSVV F4

Geplaatst op zaterdag, 5 december 2015 |

Na 10 verloren wedstrijden, sommige net aan verloren in de laatste minuut en andere ruim verloren te hebben. Moesten we vandaag op 5dec tegen Alkmaarsche Boys F1.

De laatste trainingen zijn de trainers veel bezig geweest met het op je plek blijven voetballen. En dat ging vandaag erg goed.

We begonnen weer erg scherp en speelden goed over. En ook mede daardoor kwamen er aardig wat kansen die er helaas nog niet ingingen. De harde wind speelde wel parte vandaag. De passes moesten dus kort en laag gespeeld worden. Aan het eind van de 1e helft kreeg Gijs de bal en die liep vrij gemakkelijk door hun verdediging heen. Hield de bal goed aan zijn voet en schoot goed binnen. Dat was ook meteen de ruststand.

Je merkte meteen aan iedereen dat ze hier erg blij mee waren. Toch waren er nog een paar kleine dingen die ik moest bespreken want we hebben al eens eerder voor gestaan.
Na de heerlijke limonade gingen we goed gemotiveerd beginnen aan de 2e helft.

Meteen vanaf de 1e minuut zaten we weer goed in de wedstrijd. Er werd goed verdedigd maar ook op het middenveld en de aanval werd goed gespeeld. Het was een lust voor het oog om naar te kijken. Gelukkig stond Dani ook vandaag weer top te keepen. En konden we de 0 houden. Na een goeie aanval over meerdere schijven kwam via Gijs de bal bij Sem. Die liep richting achterlijn, en daar kapte hij met links zijn mannetje uit en schoot toen prachtig binnen.
Wat een feest op het veld. 0-2 voor en nog maar 5 minuten te spelen. Gelukkig bleven we op dezelfde manier voetballen zodat hun sterspeler niet aan voetballen toe kwam. Toen kwam het verlossende eindsignaal. Eindelijk gewonnen en op wat voor manier. Iedereen vloog elkaar in de armen. Ook de coach werd niet vergeten.

Wat de uitslag van de penalty’s was dat weet ik niet, maar ik vermoed een gelijkspel.

Toppers!!!, heerlijk gevoetbalt. Als we dit na de winterstop doorzetten. Dan gaan we misschien nog wel voor de prijzen.
Nu nog een paar keer trainen en dan genieten van de winterstop.

Mike (zeer trotse coach)