LSVV F1 pakt de volle buit en stijgt naar de vijfde plek op de ranglijst

Geplaatst op dinsdag, 1 december 2015 |

Op een waterkoude, maar droge zaterdag mocht de F1 van LSVV aantreden tegen de F1 van KSV. KSV stond in de stand één punt onder ons, het ging er deze wedstrijd dus echt om. De koppies stonden scherp en er was een week goed getraind, de punten moesten vandaag wel in Langedijk blijven. Na het fluitsignaal van onze scheidsrechter Matz begonnen onze mannen voortvarend aan de wedstrijd. We zaten er fel op en we tikten er op los. We waren heer en meester op de helft van KSV. Jordy ging op rechts ten aanval en ook Michiel en Idriss stichten langs de zijkanten veel gevaar. Zuhair en Guus probeerde het met individuele klasse terwijl Tijn het van afstand probeerde. Hoe goed we het ook probeerden de bal ging er niet in. KSV had een goede keeper op doel staan, maar ook wij hadden het vizier niet helemaal op scherp. In één van de spaarzame aanvallen van KSV werd een corner versierd en aan de kant wordt het dan onrustig, want gedurende het seizoen zijn er veel corners tot goal gepromoveerd. De eerste corner werd weggewerkt maar wel zo dat er weer een corner mocht worden genomen. Deze kwam ongelukkig op de arm van één van onze spelers waardoor de bal onhoudbaar voor onze keeper Ties in het doel verdween. Met deze 0-1 achterstand mochten we naar de kleedkamer.

Tijdens de limonade werden de koppies weer op scherp gezet. We speelden goed, echt het beste sinds weken en met zoveel kansen moest er wel een keer bal ingaan. Vol goede moed en met vernieuwde energie begonnen de mannen aan de tweede helft. Er werd naar hartenlust met elkaar getikt en ook in het verdedigend opzicht streden we voor elke meter. Stefan kreeg ergens rond de middenlijn de bal en gaf de bal een peer naar voren. De bal kreeg een rare stuit mee waardoor de keeper van KSV werd verrast en niets meer kon doen om de 1-1 te voorkomen. Met deze goal heeft iedereen van de F1 er minstens 1 goal inliggen dit seizoen. Goed bezig jongens!! Met de 1-1 op het scorebord ging de F1 vol voor de overwinning. Achterin zetten, Tijn, Ties en Stefan de boel op slot, en voorin werden weer veel kansen gecreëerd met Zuhair, Idriss, Michiel, Jordy, Guus en Just. Just verkreeg de bal na een mooie actie en knalde de bal op doel met de 2-1 als gevolg. Na deze goal volgden er nog spannende minuten vooral aan de kant, maar de jongens hielden zich goed waardoor de punten werden veiliggesteld. De jongens mogen trots zijn op de overwinning, maar ook over het getoonde spel. Volgende week wacht onze laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Reigerboys, dan kunnen we nog één keer laten zien uit welk hout we gesneden zijn.

 

De Coaches