LSVV E6 winnend de winter in!

Geplaatst op zaterdag, 12 december 2015 |

Na een hele donkere start van de zaterdagochtend van 5 december, we moesten al om 8.00 vertrekken naar Heiloo, was het na een fantastische sightseeing van de polderwegen van Heiloo en een gure winderige ochtend. De jongens hadden er gelukkig enorme zin in want we moesten tegen nr laatst van onze poule.Dus begonnen we de eerste helft met de wind heerlijk in de snoeten. Er kwamen een paar mooie kansen en na een kwartier spelen kwamen we op 0-1. Er werd weer aardig gecombineerd en naar mijn inziens zelfs iets teveel voor het doel van de tegenstander waarbij we een paar dotten van kansen misten.desalniettemin kwam de 0-2 en leek het ijs gebroken en dat wind tegen…., Maar een uittrap van de keeper van HSV die door de harde wind over onze verdedigers vloog, zorgde toch dat we een doelpunt moesten incasseren, 1-2 , HSV begon er weer in te geloven en zette een tandje bij. Hierop werden onze jongens ook weer wat geprikkeld en kregen we de kans om weer uit te lopen maar dat gebeurde helaas niet. Onze scheidsrechter dacht dat ie de D’s aan het fluiten was die zowat een half uur liet spelen.na de rust hadden we de wind in de rug en dat voelde stukke beter voor onze mannen die al snel op 1-3 werd gebracht.Op dat moment brak HSV en vlogen de ballen er achter elkaar in na prachtig tikwerk van links naar rechts. Onze pupil van de week Nick Glas scoorde 3 x nadat ie afgelopen zondag met de hoofdmacht van lsvv had mee gelopen en dat dus blijkbaar zijn vruchten heeft afgeworpen. We kregen nog een penalty tegen wat in mijn ogen er geen een was maar alla het werd maar liefst 2-10 voor lsvv die weer eens snakten naar zo’n mooie overwinning, trouwens de coaches ook! We mogen van de week nog heerlijk trainen en als laatste v.w.dinsdag 15 dec.en hebben dan winterstop, jongens namens de coaches/trainers alvast een hele fijne vakantie en lekker uitrusten zodat we volgend jaar weer kunnen gaan knallen!! Herrie en Berrie