F3 pakt koppositiebeker in voortreffelijke wedstrijd in prachtige ambiance

Geplaatst op maandag, 7 december 2015 |

Het was wat rustig rond de F3 qua wedstrijdverslagen en verhalen. Dit komt doordat de F3 langzaam naar de toppositie sloop en niemand wilde dit proces verder verstoren. Belangrijke overwinningen werden geboekt waar andere teams punten lieten liggen. Scout van AZ was dit ook opgevallen en kwam nu ook maar eens kijken. We moesten tegen het sterke succes F1. Zij hadden van de teams in de bovenste helft van de ranglijst veelal gewonnen. Zij konden ook ons op de ranglijst passeren bij winst. Gelukkig hadden we weer de steun van het massaal opgekomen publiek. Een kolkende kuip is er niets bij. LSVV was zo verstandig geweest om de F3 samen in de kleedkamer te zetten met de F8, 2 voortreffelijke teams die nog ergens om spelen en de koppositie ruiken. De teams motiveerden elkaar ook dus een pep talk van de coaches was nu niet nodig. Maaaaaaaar , er moest nog wel even door beide teams gewonnen worden. Nog even niet voor Sinterklaas spelen en gelijk vanaf minuut 1 knallen. Wedstrijd begint en we hadden eerst tegenwind. Veel tegenwind. Dan zou je denken,  moeilijke pot met weinig goed voetbal. Maar het tegendeel was waar, vanaf minuut 1 werd er heerlijk gevoetbald met prachtige aanvallen en goed voetbalspel. Niet balbezit om het balbezit maar dreigend naar het vijandelijke doel. Tuurlijk, Succes deed ook mee en kwam er af en toe zeer gevaarlijk uit maar onze keeper keepte de wedstrijd van zijn leven. Uiteindelijk liepen we uit naar een 4-0 ruststand. Verdiend en terecht. F8 stond ook voor met de rust dus de sfeer was prima. Nu was het de laatste wedstrijden bij de F3 wel een beetje het geval dat de tweede helft vaak dramatisch was. Tegenstanders roken vaak bloed maar gelukkig liep het vaak net goed af. We spraken nu af met elkaar om nu niet te verslappen en geconcentreerd de wedstrijd uit te spelen. Dit resulteerde uiteindelijk in een 8-0 overwinning. Prachtig gedaan en Succes droop met weinig succes weer af naar Hippolytushoef. In de kleedkamer was het groot feest en mocht de grote beker voor de koppositie in ontvangst worden genomen. Huub, Sil, Jordi, Jort, Antonni, Denny, Kiek, Isha en Colin gefeliciteerd met de koppositiebeker. 74 doelpunten gemaakt met bij tijd en wijlen oogstrelend voetbal,daar mag je echt trots op zijn. Nu even uitrusten en straks in 2016 weer knallen in een hogere klasse. F3 wenst daarbij F8 volgende week heel veel succes in hun kampioenswedstrijd tegen het altijd lastige Vrone.

Groet, Dennis