Wedstrijdverslag LSVV E6 – Reigersboys E7

Geplaatst op zaterdag, 7 november 2015 |

Na enkele weken afwezigheid van de redactie was het hoognodig tijd om een stukje te schrijven. De scheidsrechter had amper gefloten voor de aftrap waarbij de lsvv boys gelijk de bal wisten te veroveren en naar het doel stoven, de 1-0 na ik denk een nieuw record na 6 seconden….dat beloofde weer een doelpuntenfestijn te worden. Wederom  binnen enkele minuten erna de 2-0 waarbij de aanvallers giulian, Amir en zakarias goed combineerden. Het middenveld werd bezet door Nick en ben en onze achterhoede door Ryan en Rens die weer goed de gaten dicht liepen en onze keeper Rick die het doel schoon probeerde te houden.thomas was helaas afwezig die de blaffende hondenziekte had opgelopen.tot de rust bleef het 2-0. Na de rust waren het wederom de lsvvboys die de boventoon zetten en leuke aanvallen lieten zien. Door een goed schot van zakarias kon giulian zijn punt van zijn schoen er net tussen zetten en was het 3-0. Ook de 4-0 ging op identieke wijze. Vervolgens nog de 5-0 met een mooie aktie over de flanken.. Bij die stand leken we het wel goed te vinden waarbij we ons meer lieten zakken bij eigen doel. Dit resulteerde  meer kansen voor Reigerboys en had keeper Rick al een paar prachtige reddingen.desalniettemin schoten zij er toch nog 2 in, eindstand 5-2.deze overwinning konden we heel goed gebruiken en sluiten we weer aan bij de top. Eindelijk jongens ook weer eens drie punten in de wastas.

De coaches…