Wedstrijdverslag Alcmaria F3 – LSVV F4

Geplaatst op maandag, 9 november 2015 |

Na de verloren wedstrijd vorige week tegen Vrone F4. Moesten we vandaag tegen Alcmaria F3.
De laatste weken gaat het met de training veel beter dus had goede hoop voor vandaag. Gijs was ziek dus hadden we 1 wissel.

Het begin was duidelijk voor ons maar helaas schoten we de bal er niet in. Na 1 goede aanval van Alcmaria stonden we ook meteen 1-0 achter.  We bleven gelukkig goed voetballen en de kansen bleven komen. Na een goeie pass kwam Sem vrij voor de keeper en schoot verwoestend de 1-1 binnen, en dat was meteen de ruststand.

In de rust alleen wat kleine aanwijzingen gegeven want ik vond dat het best goed ging.

De 2e helft begon net zo sterk als het einde van de 1e helft. Veel balbezit en kansen gehad. Helaas kregen we de bal er niet in. Tot de laatste minuut bleef het spannend. Het ging toen alle kanten op. In de laatste seconde schoot Alcmaria van afstand op doel. Onhoudbaar voor Dani in de hoek. Nog geen 10 seconden later floot de uitstekend fluitende scheidsrechter af. Goed gevoetbalt maar helaas 2-1 verloren.

Penalty’s hebben we ondanks 2 spelers minder dan Alcmaria wel gewonnen.

We hebben dan wel verloren maar ben dik tevreden hoe we gespeelt hebben.
Hou dit vast jongens. Gaat nu elke week beter.

Mike