Verslag D4 (vorig seizoen D6)

Geplaatst op donderdag, 5 november 2015 |

De afsluiting van het seizoen 2014-2015 van D6 was een mooie periode voor het team. Een verslag daarvan is niet eerder geplaatst, maar omdat de meeste spelers van D6 van vorig seizoen nu in D4 spelen toch leuk om te lezen. 

D6 wint West Frisia toernooi…

Vroeg in de ochtend op zondag 17 mei vertrok de D6 naar Enkhuizen voor het West Frisia toernooi. Aangezien de helft van de D6 andere plannen had die dag, bestond het elftal uit: Thomas, Sem, Kevin, Maxime en Tjalling aangevuld met leden van D2: Mark en Max en van D3: Nick, Yentl, Tom en Jelle.

In de wedstrijden gaf dit de mannen van D6 een enorme boost, waardoor ze steeds beter gingen spelen! Onder de Noord-Hollandse zon werden alle wedstrijden gewonnen (3-0, 2-1, 2-1, 5-0) en zo ging de toernooiwinst naar de D6 van LSVV!

D4-1 D4-2

D6 3e in LSVV Krautboy Jeugdtoernooi…

Eind van de middag 30 mei mochten de mannen van D6 aantreden voor het jeugdtoernooi op eigen veld. Aangevuld met verdediger Tom van D3 speelden ze de 1e wedstrijd 1-1 gelijk tegen HSV. Heel netjes aangezien ze in de competitie steeds ruim hadden verloren van deze club! De mannen van RES uit Bolsward waren te sterk voor onze, meest 1e jaars, D6 en deze wedstrijd werd met 5-0 verloren. In de laatste wedstrijd tegen Reiger Boys kwam de spirit weer terug en wonnen ze met 2-1.

n.b. voor de deelnemers van bovenstaande toernooien ligt bij Dirk Snip Sportprijzen op De Mossel een beker klaar!!!

D4-4 D4-3

Competitie D6…

De competitie ligt alweer even achter ons. De mannen, waarvan een aantal voor het 1e jaar op voetbal zit, hebben hun uiterste best gedaan en het team leek ook steeds meer vorm te krijgen naarmate het seizoen vorderde. Ze hebben gewonnen, verloren en gelijk gespeeld; er is gelachen, gehuild, gegild en er zijn minder mooie woorden gevallen; er is gejuicht en er is gebaald… en zijn uiteindelijk in de onderste laag van de competitie geëindigd.

We willen de mannen even in het zonnetje zetten, want ze hebben er hard voor gewerkt! Thomas: doelman met prachtige reddingen, Stan: betrouwbare, hardwerkende verdediger, Ties: verdedigend op de man, Vigo: gaat er voor, Luca: harde werker, snel en verdedigend, Kevin: wát een vooruitgang, Lars: staat z’n mannetje, Mats: snelheid op de flank, goede assists, Dannie: prima voorzetter, Maxime: blockbuster op middenveld, Perry: goede assists, Tjalling: laat zich niet opzij zetten, goed schot, Owen: snel, inzicht, goed schot, Sem: topscoorder met 19 doelpunten (incl. toernooien).

BEDANKT coaches Wilfred en Adrie voor het coachen en begeleiden…

BEDANKT trainers Pierre, Sjon en Dirk voor het trainen, stimuleren en motiveren… (al was dat soms heel moeilijk).

BEDANKT ouders voor het rijden, aanmoedigen langs de kant en koffie drinken!

 

Tot volgend jaar!

Heleen en Alice