Verliespartij LSVV 1 in Alkmaar !

Geplaatst op dinsdag, 17 november 2015 |

SAMSUNG CSC

Het is LSVV 1 niet gelukt om het onderaan staande Alkmaarsche Boys 1 op de knieën te krijgen afgelopen zondag op een winderig sportpark Oosterhout terwijl het begin van de wedstrijd zo hoopvol was.. Binnen 6 minuten was het aanvoerder Rob ter Burg die een afgemeten voorzet van Boy Kansen in een goal wist om te zetten terwijl niet veel later Daan Brinkkemper zelfs dicht bij een 2e treffer voor zijn ploeg was. Maar daarna was het over en uit voor ons. Onnauwkeurigheid in aannames en passing en lage handelingssnelheid en nog meer essentiële onderdelen van het voetbalspel waar we mank op gingen , bracht de thuisclub nog voor de rust op een 2-1 voorsprong.

Dat in de 2e helft uit een ander vaatje getapt moest worden , was een ieder duidelijk maar het was opnieuw de ploeg van trainer Bosman die matig verdedigen aan onze zijde , genadeloos afstrafte. Na deze Alkmaarse treffer was er eindelijk strijd en verbetenheid zichtbaar bij LSVV en wist Daan , hoog opspringend , de aansluitingstreffer feilloos koppend achter doelman van der Sluis te laten ploffen: 3-2. Zou het dan toch…Ondanks aandringen en hoewel de paal nog eenmaal de gelijkmaker in de weg stond en ondanks extra speeltijd , wist de thuisploeg zijn voorsprong vast te houden en waren WIJ een ervaring rijker en een illusie armer…..De 2e nederlaag in deze competitie was een feit…..

 

A.s. zondag geen competitie- maar BEKERVOETBAL voor LSVV 1 ! Op sportpark de Vlotter in Heemskerk staat hoofdklasser ADO’ 20 1 ons te wachten en dat is niet misselijk…Een uitgebreide voorbeschouwing en kennismaking met onze bekertegenstander is vanaf donderdag op de LSVV-site te lezen.

 

Sem