Verdienstelijk gelijkspel jongsenioren !

Geplaatst op donderdag, 19 november 2015 |

Gisteravond troffen de jongsenioren van LSVV en Kolping Boys elkaar op sportpark Voorwaarts en ondanks de harde wind , maakten zij er een leuke en spannende wedstrijd van.  Met 7 A- en 2 B-junioren in het LSVV-team , aangevuld met een aantal spelers vanuit de seniorenselectie eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Na een 1-1 ruststand wist de thuisclub een 2-1 voorsprong te nemen en dit leek de eindstand te gaan worden maar een paar minuten voor tijd wisten de Oudorpers via een strafschop toch nog de gelijkmaker te produceren. De doelpunten aan LSVV-zijde werden gemaakt door Midas Rood en Mees de Jong. Complimenten voor de B-junioren Gijs Hink en Anthony Hessing die zich goed staande wisten te houden en voor het arbitrale trio Richard van Putten ,Michel Entius en Sietse van der Wal voor de goede leiding !

De volgende jongseniorenwedstrijd staat gepland op dinsdag 15 december. Op Voorwaarts worden dan de jongsenioren van Koedijk ontvangen.

Sem.