Nipte winst in Hoogkarspel !!

Geplaatst op maandag, 2 november 2015 |

SAMSUNG CSC

Ook in de 4e uitwedstrijd van dit seizoen is LSVV 1 ongeslagen gebleven op vreemde bodem..Met een 0-1 score tegen Spirit’ 30 1 gingen de 3 wedstrijdpunten mee in de tas richting Zuid Scharwoude !

Onder mistige omstandigheden was het opnieuw een wat stroeve start van ons maar gelukkig bleef dat zonder nare gevolgen. Na een minuut of 20 kwamen we beter uit de verf en waren er plaagstoten op het doel van de ploeg van trainer Rob van der Werff te noteren. Een kopbal van Danny had misschien een beter lot verdiend terwijl ook uit een aantal vrije trappen in ons voordeel meer rendement gehaald had moeten worden….

Vlak voor de thee kreeg de thuisclub een grote kans om op voorsprong te komen maar de bal verdween in het zijnet..

Daar waar de vrije trappen voor de rust van Kevin van Cleef in de muur van Spirit smoorden , deed Kevin het 4 minuten na de rust beter toen hij opnieuw mocht aanleggen op een 20 meter van het vijandelijke doel en nu liet hij de ingeschoten bal met uiterste precisie net naast de goede kant van de paal tegen het net belanden. In de resterende speeltijd in de 2e helft probeerde Spirit het wel om de gelijkmaker te scoren maar de LSVV-achterhoede inclusief doelman Dave Stet bleven attent en wisten vele aanvallen ongedaan te maken en hoewel ook doelman Maes mee ten aanval trok in de slotminuten, bleven we zonder veel moeite overeind en waren we even na vieren , na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Smit uit Huizen , opnieuw 3 kostbare punten rijker en dat was een mooi kado voor de langdurig geblesseerde Jacco Marcus, die afgelopen zondag zijn 21-verjaardag vierde…

Ook LSVV 2 wist eerder op de dag in Amsterdam tegen Buiksloot 2 de 3 wedstrijdpunten mee naar Voorwaarts te nemen zodat a.s. donderdag opnieuw van de roze koeken van ondergetekende kan worden genoten….

 

Naast de foto’s van LSVV-fotograaf Michel Bes die op LSVV-facebook  zijn te bekijken , hieronder nog de link naar de foto’s welke op de site van Spirit’30 zijn geplaatst.

http://www.spirit30.nl/albums/158

 

Komende zondag staat het thuisduel tegen Zaanlandia 1 , afgelopen zondag verrassend winnaar (!) in het duel tegen de ongeslagen koploper Velsen 1 ,  op het programma. Een uitgebreide voorbeschouwing is weer vanaf donderdag op de LSVV-site te lezen !

 

Sem