LSVV 1 VERLAAT MET OPGEHEVEN HOOFD HET BEKERTOERNOOI !

Geplaatst op maandag, 23 november 2015 |

SAMSUNG CSC

Wat waren we dichtbij een bekerstunt tegen hoofdklasser ADO’20 1 gistermiddag op sportpark de Vlotter in Heemskerk……

In de laatste minuten van deze enerverende en meeslepende wedstrijd leken we via invaller Mike Molenaar de “ winnende ” te scoren maar de uitblinkende doelman Mats van de Wijst wist met een katachtige redding zijn ploeg voor uitschakeling te behoeden hetgeen hij even later opnieuw deed door een perfect genomen cornerbal van Kevin van Cleef nipt over de deklat te drukken…terwijl aan de kant dachten dat….en dat allemaal bij een 2-2 stand. Nu waren het uiteindelijk strafschoppen die de beslissing moesten brengen wie door zou gaan naar de 3e knock-out-ronde en dat werd uiteindelijk de thuisclub die met 4 tegen 3 de strafschoppenserie won maar het waren WEL de mannen van LSVV 1 die alom respect afdwongen bij niet alleen onze eigen supporters en supportsters die weer in grote getalen aanwezig waren maar met name ook door de aanhang van de thuisclub ! Klasse mannen…

Hierbij nog het verslag vanuit de sportpagina van de Alkmaarsche Courant van vanmorgen.

 

A.s. zondag wordt de competitie voor LSVV 1 hervat met de thuiswedstrijd tegen Kolping  Boys 1. Een uitgebreide voorbeschouwing is weer vanaf donderdag op de LSVV-site te lezen.

 

Sem