GEEN 2E STUNT VAN ZAANLANDIA TEGEN LSVV !

Geplaatst op dinsdag, 10 november 2015 |

 

SAMSUNG CSC

Na de verrassende 2-1 thuisoverwinning op de ongeslagen koploper Velsen 1 vorige week zondag , kwam Zaanlandia 1 vol vertrouwen afgelopen zondag richting sportpark Voorwaarts om de confrontatie aan te gaan met LSVV 1 met opnieuw een stunt in gedachten….

Binnen 10 minuten na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Beerens uit Almere hadden die goede bedoelingen van onze gasten een flinke knauw opgeleverd en ja, konden zelfs de ijskast in na een flitsende start van LSVV 1 !

Zaanlandia werd in die beginfase compleet overrompeld en door schitterende doelpunten van Danny Konijn en Daan Brinkkemper prijkte een 2-0 stand op het scorebord en kregen we zelfs nog grote kansen om die voorsprong nog verder uit te bouwen maar zowel Gert Jan Molenaar als Danny konden net niet het beslissende zetje geven. Zaanlandia herstelde zich de laatste 20 minuten voor rust en kreeg ook mogelijkheden en kansen op een treffer. Die goal kwam op het meest ongelegen moment..1 minuut voor de thee was Dave kansloos op een ingeschoten bal na een snelle aanval van de ploeg van trainer Ronald Dooijeweerd.

In de 2e helft herpakte LSVV zich terwijl onze achterhoede opnieuw geconcentreerd bleef verdedigen. Langzaam maar zeker sloeg de vermoeidheid toe bij Zaanlandia en kregen wij een uitgelezen mogelijkheid om de genadeklap uit te delen toen Daan een 10 minuten voor het einde een strafschop mocht nemen nadat invaller Mounir Elfakiri binnen het strafschopgebied was neergelegd maar helaas wist doelman Terry Bosma van Zaanlandia de ingeschoten bal te keren. Met de moed der wanhoop en met de lange verdediger Sander Rijser als extra spits werd  gezocht naar de gelijkmaker al was er nog een uitstekende reactie van doelman Dave Stet nodig om deze alsnog te voorkomen…

Zodoende geen 2e stunt van Zaanlandia en werd na het laatste fluitsignaal de 6e overwinning van LSVV 1 door alles en iedereen van LSVV met gejuich begroet en betekende dat tevens dat de 2e plek op de ranglijst werd verstevigd ! Klasse mannen !

 

A.s. zondag wacht LSVV 1 op sportpark Oosterhout aan de Vondelstraat in Alkmaar promovendus Alkmaarsche Boys 1. Een uitgebreide voorbeschouwing is weer vanaf donderdag op de LSVV-site te lezen.

 

Sem