Wedstrijdverslag LSVV F6 – HSV F4

Geplaatst op maandag, 5 oktober 2015 |

zaterdag 3 oktober 2015

Na wat mindere resultaten de afgelopen weken is er stevig getraind door F6 en was de spanning voelbaar voor de wedstrijd tegen koploper HSV F4 uit Heiloo. We wilden ons revancheren, maar dat vraagt wat van het team als je tegen de koploper moet aantreden.

Vanaf minuut één was duidelijk dat F6 scherp was. De technisch sterke HSV aanvallers stonden steeds weer voor een muur van onze bikkelharde verdedigers. Maar ook onze tactisch sterke middenvelders wisten onze snelle buitenspelers aan te spelen, die regelmatig de achterlijn haalden en mooi voorgaven. En was het pad naar de achterlijn door de HSV verdedigers afgesloten, dan liepen we vanaf het middenveld dwars door de verdedigingslinie heen, op weg naar het HSV doel. Snel viel de 1-0. Het massaal toegestroomde publiek liet de aarde schudden.

HSV was ook wakker geworden. De koploper moest komen en kwam ook. Technisch zeer sterk maar ook Einzelgängers. Ze wisten toch 3 keer voor onze doelman op te duiken en vaak niet onfortuinlijk te scoren. Gek genoeg raakte F6 niet in paniek. Sterker, de schouders gingen eronder en juist die tomeloze inzet werd beloond met de 2-3. Thee!

Was de eerste helft geweldig om te zien, de tweede helft was nog veel mooier. Een geweldige counter bracht de 3-3 op het scorebord. Dan toch weer een sterke periode van HSV waarin de 3-4 viel en terwijl F6 voor de gelijkmaker ging viel na een tactische misser van de coach, wisselen van een verdediger door een aanvaller, na een mooie counter de 3-5 binnen.

Maar wat HSV niet doorhad, was dat het Zuid-Scharwouder kwartiertje al begonnen was. De mooiste aanvallen van de dag kreeg het publiek op de stoelen. Ze waren uitzinnig toen F6 de 4-5 wist te maken en werden gek toen vlak voor tijd de 5-5 werd binnen geschoten. HSV werd geklopt door technische hoogstandjes van onze jongens en meisje. HSV was nergens meer en snakte naar het eindsignaal. F6 deed nog verwoede pogingen om de winnende te maken en dat scheelde echt niets. HSV nam, enigszins gelukkig, een punt mee terug naar Heiloo. Maar alle lof gaat uit naar LSVV F6, een team om rekening mee te houden.