Wedstrijdverslag LSVV F4 – Berdos F3

Geplaatst op maandag, 5 oktober 2015 |

Na de vorige week zwaar verloren wedstrijd tegen AFC 34 met 9-0 moesten we vandaag tegen Berdos F4.
Het publiek was weer in grote getalen komen opdagen. Ook was er een neefje van Gijs helemaal vanuit Curacao komen kijken.

Het begin was spetterend, er werd goed overgespeeld en dat zorgde er dan ook vrij snel voor dat Gijs de 1-0 kon binnenschieten. Heerlijk begin.
Helaas voor ons ging Berdos toen best aardig voetballen en hadden wij moeite om daar iets tegen te beginnen. De 1-1 en de 1-2 kwamen tien ook vrij snel achter elkaar op het scorebord te staan. Kansen hadden we wel maar gingen er helaas niet in. Vond wel dat er wat beter overgespeeld moest worden. Vlak voor rust scoorde Berdos ook nog de 1-3.

In de rust hebben we het wederom over de veldbezetting gehad. Want ik vind dat daar de meeste fouten gemaakt worden. Misschien moeten we dat maar wat gaan oefenen tijdens de training.

In de 2e helft scoorde Jolle de aansluitstreffer, nu zo doorgaan. Doordat we teveel zelf wilden doen vergaten we onze medespelers en daardoor waren er grote mogelijkheden tot scoren snel verkeken. Toen kregen we weer een tegendoelpunt om ons oren. Vanaf dat punt ging het alle kanten op. Wij kregen kansen maar hun ook. Sem schoot toen na een goeie aanval de 3-4 binnen. En vlak daarna ook Gijs nog na een solo. We stonden weer gelijk.
Wat er precies daarna gebeurde weet ik niet zo goed want Berdos schoot er vrij snel achter elkaar 3 in en stond het 4-7. Op het eind scoorde Jolle nog een goaltje. Eindstand 5-7.
Penalty’s hebben we ook verloren.

Jammer jongens, we hadden de kansen vandaag maar deze helaas niet benut. Denk eraan om wat beter je plek te houden en heel goed te kijken waar je medespelers staan. Want dan hadden we er nog een paar in kunnen schieten.

Volgende week tegen een nieuw team FC Uitgeest.

We gaan er weer voor.

Mike