Wedstrijdverslag LSVV A1 –Always Forward A2 (Calvin)

Geplaatst op maandag, 5 oktober 2015 |

Een mistige zondagmorgen op het C veld. Twee gelijkwaardige ploegen. Een eerste helft waar LSVV het verschil had moeten maken en van de vier of vijf  prachtige kansen er één wist te maken (Dennis!). Always Forward had weinig in te brengen en werd overrompeld door het sterke en agressieve spel van LSVV. Vrijwel alle duels werden gewonnen. Er werd bij vlagen zeer goed gevoetbald. Met  Opportunisme en inzet werd  de kampioenskandidaat uit Hoorn aangepakt.  Het was dan ook een domper dat vlak voor rust, uit het niets, de gelijkmaker viel. Met een gelijke stand dus de rust in.

Na rust een andere wedstrijd. LSVV begon weliswaar weer ijzersterk en creëerde een vrijwel niet te missen kans die op miraculeuze wijze door de lange keeper van Always F.werd gestopt. Daarna kantelde de wedstrijd en werd Always Forward steeds gevaarlijker. Het werden de vijfendertig minuten van Calvin!

Met magistrale reddingen hield Calvin (die de geblesseerde Job verving deze wedstrijd) LSVV in de wedstrijd. Er bleef een sfeer hangen van alles of niets. Zowel Always Forward als LSVV hadden deze wedstrijd kunnen winnen. Beide ploegen kunnen tevreden zijn met het gelijke spel.

Wij hebben weer genoten van de mannen van A1. De basis,met Calvin, Freek, Wouter, Maarten,  Dennis, Dennis, aanvoerder Thom, Tijl, Midas en Sam gaf vanaf de eerste minuut vol gas. De wissels, Tabbe, Ieuan en Wesley vielen perfect in en met  Dave als gelegenheid linksback (dikke voldoende en de 90 minuten volledig  volgemaakt) is er weer een dik verdiend punt gepakt in deze loodzware competitie. Enige minpuntje was de Always vlaggende assistent scheidsrechter van de tegenpartij. Het is niet mijn gewoonte om aan die randzaken aandacht te schenken, maar deze man verdient een plekje in de top drie van meest dramatische vlaggenisten op de amateurvelden aller tijden. Wat dat betreft waren wij weer gezegend met Sjoerd!

Volgende week Koedijk uit.

Ik zeg kom maar op!

Frank