Wedstrijdverslag Koedijk A1- LSVV A1 ( Midas)

Geplaatst op maandag, 12 oktober 2015 |

Een wedstrijd met twee gezichten.

We speelden tegen een ploeg die nog geen punten heeft gepakt in deze zware competitie. We misten Scott die nog kampt met een lastige liesblessure en we raakten in de warming-up ook Freek kwijt die eveneens last kreeg van zijn lies. Met Wouter en met  twee jonge B junioren op de bank en met Ieuan en Dave op de back posities  gingen we de strijd aan.

 

Koedijk opent sterk, krijgt drie mooie kansen en scoort uit een vrije trap. LSVV zet daar in eerste instantie weinig tegenover. De eerste goal van Midas (prachtige vrije trap) bracht de ommekeer. Daarna was er eigenlijk maar één ploeg die speelde met de absolute wil  om te winnen.

De 1-2 viel nog voor rust en weer was het Midas die het eindstation was.

Tabbe bleef in de kleedkamer, Wouter kwam erbij.

De 1-3 viel snel (weer was het Midas)! Het verzet van Koedijk was gebroken.

Na rust dus een oppermachtig LSVV. Maarten, Thom, Dennis, Ieuan, Dave en Dennis wonnen  alle belangrijke  duels. Midas, Sam en Tijl waren ongrijpbaar voor de achterhoede en Job pakte alles wat er doorheen slibte.

Twee jonge B junioren maakten hun debuut. Eerst kwam Noël voor Dave en na de vierde goal van Midas mocht hij (met een staande ovatie van het Langedijkse publiek) plaats maken voor Jort.

Eindstand 1-6! Vier doelpunten van onze diepste spits, een mooie kopgoal van Thom en een prachtige goal van de keihard werkende Sam waren hoogtepunten van deze zondag. Met een Tijl die steeds oog had voor vrijstaande aanvallers en eigenlijk zelf ook een goal had verdiend beschikken we over een hele gevaarlijke voorhoede en veel scorend vermogen.

Met een hecht en strijdlustig  middenveld en sterke achterhoede ( met Dennis als uitstekende  vervanger van Freek) en een bijna onpasseerbare keeper kunnen wij het elke tegenstander lastig maken.

De volgende uitdaging (Spartanen thuis om half elf) staat alweer voor de deur.

Zondag 18 oktober dus, half elf op sportpark Voorwaarts… Ik zou zeggen kom eens kijken naar deze matadoren!

Frank