LSVV F3 laat veld C1 ontploffen!!

Geplaatst op maandag, 5 oktober 2015 |

Zaterdag 3 oktober moesten we tegen de koploper Geelzwart F1 uit het pittoreske ’t Zand. We hadden vorige week vrij gemakkelijk van Den Helder met 9-1 gewonnen  en gingen vol vertrouwen naar deze wedstrijd toe. We kregen deze week nog wel een kleine domper te verwerken toen we hoorden dat we alleen een halve competitie spelen , als we al tegen iedereen 1x spelen. Omdat we in een vrij grote poule zitten dachten we dat dit wel het hele jaar onze poule zou blijven. Dit vergt dus weer een andere benadering, want kampioen worden in een halve competitie is ook net niets. Het is nu dus zaak om voor te bereiden op de najaars(echte) competitie, werken aan je spel en ten alle tijden zorgen voor SPEKTAKEL!!.

 

Wedstrijd begint en we werden direct overrompeld door Geel Zwart, zij bleken over een fysiek sterke ploeg te bezitten met daarnaast een goede spelopvatting. Het zag er gewoon goed uit. Wij waren van slag en kwamen snel met 2-0 achter, 3-0 en 4-0 achter met de rust. Het gekke van deze helft was dat wij evengoed 3 tot 4 kansen kregen maar hun keeper had ze best of ze gingen net naast. Dus ondanks dat zij wel beter waren kwamen wij toch beter in ons spel, trokken ons op aan hun niveau en creëerden genoeg kansen. In de rust was er ook geen paniek of teleurstelling maar er leefde het idee dat er evengoed kansen lagen ondanks de 4-0 achterstand. Tot op heden nog weinig spektakel helaas.

 

En toen kwam veruit de beste helft die F3 heeft gespeeld dit seizoen. We maakten snel 1-4, 2-4, 3-4 en de paniek sloeg toe bij Geel Zwart en zij schakelde ook weer een tandje bij en maakte uit een counter 3-5. Het spel golfde op en neer en heen en neer. Publiek wist niet wat het overkwam, keken ze naar Feyenoord-Ajax, Nederland-Duitsland of gewoon LSVV F3 –Geel Zwart F1. De spanning was niet te houden en wij maakten 4-5 en iedereen keek gelijk naar Sint Johannes de Doper, hoeveel tijd hebben we nog . Kunnen we er nog 1 maken, kan het nog ??. Verdorie, uit weer een countertje toch nog weer de 4-6 maar wonderwel wij gelijk de 5-6 er achteraan. Scheids, hoe lang nog ?? Maar helaas, hij moest affluiten en na een prachtige 2e helft hadden we een 5-6 stand op het bord.  Zelden zo iets meegemaakt maar wat een thriller. We kregen ook een staande ovatie van het massaal opgekomen publiek, tegenstander en hun coach. Koop je daar iets voor ? Het gaat toch om winnen? Eigenlijk niets en ja, het draait bij voetbal toch wel om winnen maar om zo een keer te verliezen is niet erg maar tot op heden vergeten we ons weer te belonen in dit soort wedstrijden. Daar moeten we dus aan werken de komende tijd. Maar dat moet goed gaan komen!!!

 Gr. Dennis