LSVV F2 VERPLETTERT BERGEN F1

Geplaatst op dinsdag, 6 oktober 2015 |

Het was moeilijk kiezen afgelopen zaterdag op sportpark Voorwaarts. Zowel F1, F2 als F3 speelde een belangrijke thuiswedstrijd dus dat bracht al vroeg veel supporters op de been.

Na een wisselvallige seizoenstart was er voor F2 maar 1 opdracht vandaag: De eerste overwinning van het seizoen behalen. Er was goed getraind in de week voorafgaand aan de wedstrijd en iedereen was vroeg naar bed gegaan en dus topfit. De koppies stonden ietwat strak want ook de mannen wisten… vandaag moest het gebeuren…..

Er werd afgesproken om meteen vol geconcentreerd de tegenstander op te pakken zodat we niet zoals in eerdere wedstrijden tegen een vroege achterstand aan zouden lopen. Ondanks deze afspraak begonnen we echter toch weer slap aan de wedstrijd waardoor Bergen de eerste speldenprikken uit kon delen. Slap uitverdedigen leidde dan ook tot een vroege 0-1 achterstand… zouden we dan weer de hele wedstrijd achter de feiten aanlopen??

Maar vandaag was alles anders! De mannen van F2 werden wakker geschud en legden een prima eerste helft op de mat. Mooie individuele acties van Rob, Kaz en de jarige Jairo werden afgewisseld met knappe combinaties tussen Dilano, Niels en Daan. Yuran stond op het middenveld weer prima te stofzuigen en Youran hield achterin het slot op de deur. Mitchell had op doel in deze fase weinig te doen. Het duurde dan ook niet lang of Rob kon de gelijkmaker op het bord zetten. Daan zorgde vervolgens met een mooi afstandschot voor de 2-1 en Yuran wist slim de 3-1 binnen te tikken. Rob scoorde vervolgens nog 3 keer en omdat Bergen uit hun enige counter ook nog een keer kon scoren gingen we rusten met een comfortabele 6-2 voorsprong. De limonade in de rust smaakte dan ook prima.

Er werd afgesproken om de goede lijn van de 1e helft door te zetten maar toch haperde de motor enigszins in de beginfase van de 2e helft. We werden slordig in het overspelen en ook de posities werden niet echt goed gehouden. Wellicht wat gebrek aan concentratie bij zo’n riante voorsprong. Gelukkig lieten de mannen in de 2e fase van de 2e helft weer hun ware gezicht zien en viel er voor het publiek nog veel te genieten. Door fraaie doelpunten van Dilano (2), Rob (2) en Jairo (2) werd het uiteindelijk een prima 12-2 overwinning. Klasse gedaan mannen!! Er zit absoluut een stijgende lijn in. Als we lekker serieus blijven trainen met elkaar dan gaan we nog veel meer punten pakken.

Afgelopen maandag was dan ook de voltallige selectie weer aanwezig op de training. Echter wellicht was het de overwinningsroes maar er werd zeer matig getraind. Dat moet echt beter mannen!! De trainer staat er voor jullie dus het minste wat jullie kunnen doen is luisteren en je best doen.

Dirk en Marcel