LSVV F2 VERGEET DE PUNTEN IN WARMENHUIZEN

Geplaatst op dinsdag, 6 oktober 2015 |

Op zaterdag 26 september stond de uitwedstrijd tegen VIOS F2 op het programma. Een wedstrijd waar op papier wat te halen zou moeten zijn voor F2. De week voorafgaande aan de wedstrijd werd er alleen op woensdag getraind. Op maandag hadden alle trainers een evaluatiebijeenkomst gehad op het nabijgelegen festivalterrein in Zuid-Scharwoude. Met de bagage van deze bijeenkomst op zak werd de mannen opgedragen om hard te werken met elkaar, goed over te spelen en vanaf het 1e moment scherp te starten.

Groot was dan ook de verbazing toen we na nog geen 10 minuten spelen tegen een 3-0 achterstand aankeken. F2 was duidelijk nog niet wakker! Na wat omzettingen werd het voetbal beter en kregen we meer vat op de tegenstander. Er werd in deze fase van de wedstrijd hard gewerkt en vaak werd de vrije man gevonden. Dit leidde ook tot kansen maar helaas waren we wat ongelukkig in de afronding. Schoten van Kaz, Niels en Rob belandden net naast het doel of de goede keeper van Vios stond in de weg. Toch wisten we voor rust nog een keer te scoren. Na een mooie aanval via Dilano, Yuran en Jairo werd de vrijstaande Daan gevonden. Deze wist wel raad met dit buitenkansje en hij schoot de bal keurig onhoudbaar voor de keeper in de hoek. 3-1 rust maar zeker kans om de wedstrijd nog om te buigen.

In de rust werd er op gehamerd om voorzal zo door te gaan en Vios meteen weer vast te zetten. Toch kwamen we weer niet scherp uit de kleedkamer waardoor Vios snel na rust weer 2 keer kon scoren, zonde! De mannen lieten echter niet hun koppie hangen en er werden nog wel kansen gecreëerd maar scoren bleek lastig deze ochtend. Toch was het slotakkoord voor de mannen van F2. Met een mooie diepe bal van Daan werd Dilano alleen voor de keeper van Vios gezet en hij maakte deze kans fraai af. Kort daarna floot de scheidsrechter af. 5-2 verlies in een wedstrijd die niet verloren had hoeven worden. Als we met zijn allen iets scherper beginnen dan lopen we niet tegen een vroege achterstand aan en wordt het een andere wedstrijd.

Dirk en Marcel