LSVV F1 speelt de beste wedstrijd van het seizoen en wint!

Geplaatst op maandag, 19 oktober 2015 |

Na de blamage van vorige week op de velden van Warmenhuizen (6-3 verlies, goals aan onze zijde van Tijn, Just en een eigen goal), hadden de sterren van F1 vandaag thuis de mogelijkheid om zich te revancheren tegen Foresters. De omstandigheden waren hiervoor perfect, niet te koud, het veld een beetje nat waardoor de bal lekker snel rolt en ik meen zelfs een vaag zonnetje gezien te hebben. Om klokslag kwart voor negen floot onze sterk fluitende scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Het team begon zeer scherp aan de wedstrijd, heel geconcentreerd waardoor het stond als een huis. Foresters kwam er de eerste helft niet aan te pas, dit was vooral te danken aan ons verdedigende duo Tijn en Stefan. Zij zorgden ervoor dat elke aanval onschadelijk werd gemaakt door de bal goed en effectief weg te werken. In één van deze uitverdedigende acties kreeg Guus de bal, in deze onvervalste counter weet Guus precies wat hij moet doen en ronde dan ook genadeloos af, 1-0. De mannen bleven goed voetballen met veel discipline en vechtlust bleven de mannen er vol voor gaan. Onze keeper Ties redde mooi in de korte hoek en er waren mooie aanvallen te zien van Jordy met Zuhair, Michiel en Idriss, maar voor de rust kwam er geen goal meer bij.

In de rust werd van de limonade genoten en gestrooid met complimenten. Ook was er een nieuwe opdracht, zo snel mogelijk de 2-0 maken. De jongens begonnen weer voortvarend aan de tweede helft. Idriss ging in de aanval en werd binnen het doelgebied van de tegenstander naar de grond gewerkt. De scheidsrechter twijfelde geen moment en wees naar de stip. Idriss pakte de bal en zonder enige vorm van twijfel schoot hij de bal tegen de touwen, de gewilde 2-0 stond op het scorebord. Maar de strijd was nog niet gestreden, uit een corner wist Foresters prachtig te scoren, er was geen houden aan. En even werd aan de kant gedacht dat het toch weer spannend zou worden, maar Zuhair maakte daar gelijk een einde aan. Na een werkelijk briljant schot stond het 3-1. De tegenstander was geknakt zoals wij de laatste weken waren. De F1 ging door met prachtig voetbal, Michiel keek goed om zich heen en stond ook een aantal keer in scoringspositie net als Jordy en Guus. Uiteindelijk was het Zuhair, wie anders, die de 4-1 binnen tikte en zorgde voor de eindstand en de drie punten. We hebben vandaag een fantastische pot gespeeld, waar jullie trots op mogen zijn. Jullie hebben als een team gespeeld waar het plezier vanaf straalde.

Volgende week hebben we vrij in de competitie, maar we zitten niet stil. Zaterdag spelen we een oefenwedstrijd tegen SVW’27. De jongens hebben nog wat goed te maken tegen ons, dus dat beloofd een mooie wedstrijd te worden.

 

De Coaches