LSVV F1 oogst complimenten maar verliest de punten

Geplaatst op woensdag, 7 oktober 2015 |

Op een weer prachtige zaterdagochtend mochten de mannen van de F1 op eigen veld aantreden tegen de koploper van de 1e klasse 02, Koedijk. Een zware dobber voor de mannen, maar na een week van zeer goede trainingsarbeid waren we er klaar voor. We begonnen de wedstrijd vol energie en maakte het onze tegenstander die over de gehele linie groter en sterker was moeilijk. Door goed positie te kiezen, overzicht te houden en te vechten voor elke meter had Koedijk het erg lastig. Echter Koedijk maakte wel de eerste goal van de wedstrijd. Met een aanval over rechts werd de bal over onze keeper heen geschoten. Ties kon hier niets aan doen, want hij keek recht in het prachtige zonnetje waardoor de bal onzichtbaar was geworden. De F1 bleef doorgaan met het goede spel en de beloning kwam al snel. Guus zette goed druk op het middenveld en met een beetje mazzel kon hij doorlopen naar de goal en schoot de bal genadeloos binnen. Vlak na de 1-1 floot onze scheidsrechter voor de rust en mochten we naar de limonade.

De tweede helft startte zoals de eerste helft eindigde, een wedstrijd vol passie en spanning langs de kant en op het veld. Een sterk spelende Just veroverde met goed druk zetten de bal op het middenveld, met een briljante pass wist hij Guus te bereiken. Onze goaltjesdief twijfelde geen seconde en schoot de 2-1 tegen de touwen. Aan de kant werd er gejuicht en geroepen dat we gingen winnen en ook de tegenpartij zag de bui al hangen. We juichten echter te vroeg, vanuit een corner werd er in één keer gescoord, waardoor het gelijk werd. En na een ander zondagsschot stonden we zomaar op achterstand, en toen zag je het gebeuren op het veld de hoofden gingen naar beneden, en de energie stroomde weg uit de benen. Koedijk maakte daar gretig gebruik van door in minder dan 10 minuten tijd 6 keer te scoren waardoor we met 9-2 verloren. Een uitslag die we niet verdiend hadden, want Zuhair wat rende jij je longen uit je lijf, Tijn wat was jij een blok in het veld samen met onze pitbull Just, Ties wat heb jij goed gekeept vandaag je kan echt zien dat je nu weer helemaal terug bent, Idriss wat stond jij goed voetballen, Michiel wat liet jij je kunsten op de vleugel weer zien, Jordy wat hield jij prachtig het overzicht en verdeelde je het spel, Guus wat stond jij weer op de goede plek om gewoon twee te scoren en Stefan wat ben jij vooruit gegaan in maar een kleine week tijd echt fantastisch. Kortom jongen wij zijn onwijs trots op jullie, op jullie inzet en passie tijdens de wedstrijden maar ook op de trainingen. De tegenstander heeft dit ook gezien, want nadat wij de penalty’s hadden gewonnen werden de coaches overladen met complimenten. Koedijk had het dit seizoen nog niet zo moeilijk gehad, maar daar win je helaas geen punten mee. Volgende week gaan uit bij Vios W weer proberen om die punten wel mee naar de LSVV te nemen.

 

De Coaches