LSVV E3 speelt wedstrijd van LSVV E1 tegen VVS 46 E1

Geplaatst op zondag, 25 oktober 2015 |

Omdat onze E1 veel spelers misten en bijna het halve E3 team zou moeten lenen is er besloten dat de E3 de wedstrijd van de E1 overnam.

Ook wij waren niet helemaal compleet en misten onze toppers Enoch en Sylvan en niet te vergeten onze topcoach Hans, gelukkig wilde Kevin van de E1 ons weer uit de brand helpen.

Even werd getwijfeld spelen we op noppen of naaldhakken want de jongens van de E1 zijn toch wat groter en zo zou het minder opvallen. Uiteindelijk werden het gelukkig toch noppen. De jongens werden op scherp gezet want we spelen wel tegen een team uit de 1e klasse en ze zijn een jaar ouder. Gelukkig hebben wij ook een top team en werden alle aanwijzingen goed uitgevoerd, onze verdediging met Kevin, Sem en Jayden stond als een huis en de ene na de andere aanval werd op het doel van VVS afgevuurd. Een mooi schot van Esper werd door de keeper weggebokst. Een voorzet van Jayden werd bijna in eigen doel gewerkt door VVS en even later kopte Esper maar rakelings over. Ook Sem schoof goed mee naar voren en schoot op doel, helaas pakte de keeper de bal.

Even was onze organisatie zoek en stonden er ineens 2 man vrij voor Morris, 1-0 achter. We waren even van slag en VVS viel aan. Morris kreeg het druk en met zeker 4 mooie reddingen hield hij zijn team in de wedstrijd. Nu nam LSVV het initiatief weer in handen en zagen we mooie acties van Timo op rechts en een mooi schot op doel van Luuk. We kregen een corner en Luuk legde deze keurig op het hoofd van Esper die fraai inkopte. Yes 1-1 en dat was tevens ook de ruststand.

De 2e helft ging gelijk op en zagen we beide teams aanvallen. Beide teams kregen kansen maar onze verdediging stond goed en anders stond Morris er nog die de aanval onschadelijk maakte. Kelvin liep de longen uit zijn lijf en werkte keihard waardoor hij een paar keer goed de bal veroverde en een aanval opzette. LSVV werd weer sterker een schot van Luuk ging maar net naast. Toen kreeg Esper de bal en met een prachtige steekbal door de verdediging van VVS zette hij Timo oog in oog met de keeper. Timo twijfelde niet en schoot mooi in, 1-2! We kregen nog wat kansjes, Kelvin schoot net naast en Kevin schoot over. Ook VVS kreeg nog wat kansjes maar de mannen bleven overeind en sleepten er een mooie overwinning uit.

Het mooiste was misschien nog wel dat VVS niet eens doorhad dat ze tegen de E3 speelden in plaats van de E1. Jongens jullie hebben het super gedaan op naar volgende week tegen Koedijk en Kevin bedankt dat je weer mee wilde doen.

 

De coaches.